• Informatie

HP Pavilion Laptop 15-eg0026nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
2T3D3EA
Productnaam
HP Pavilion Laptop 15-eg0026nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
Intel® Iris® Xᵉ-videokaart
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), IPS, microranden, ontspiegeld, 250 nits, 45% NTSC
Toetsenbord
Fullsize licht groenblauw toetsenbord met achtergrondverlichting en numeriek toetsenblok
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9461 802.11a/b/g/n/ac (1x1) Wi-Fi® en Bluetooth® 5-combo, niet-vPro®
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
36,02 x 23,4 x 1,79 cm
Gewicht
1,75 kg
Voedingstype
45 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 41-WHr lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 8 uur en 30 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met ingebouwde digitale dual-array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365