• Informatie

HP+ OfficeJet-printers - Instellen met behulp van HP Smart-app (Android, Apple iOS, IPadOS)

Dit document is van toepassing op HP ENVY 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e, DeskJet 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e, Pro 8020, 8024, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e en 9025e printers met behulp van HP Smart app in Android, Apple iOS en iPadOS.
Stel uw nieuwe HP+ printer in met behulp van de HP Smart-app.
opmerking:
Als u de printer wilt installeren en gebruiken, moet deze altijd verbinding hebben met internet.

Stap 1: Controleer of de printerhardware is ingesteld.

Voordat u de HP Smart-app installeert, moet u ervoor zorgen dat de printerhardware is ingesteld en gereed is om met uw netwerk te worden verbonden. Haal de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, sluit de printer aan op een voedingsbron, installeer de cartridges en plaats papier in de invoerlade. Voor meer hulp raadpleegt u de installatieposter die met de printer is meegeleverd of raadpleegt u een van de volgende webpagina's.

Stap 2: De HP Smart-app installeren

Download de HP Smart-app op uw mobiele apparaat en stel vervolgens uw printer in.
  1. Ga op uw telefoon of tablet naar 123.hp.com om de app te downloaden en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en te installeren.
  2. Open de HP Smart-app nadat de installatie is voltooid.
  3. In het welkomstscherm tikt u op Doorgaan > Ja.
    Hierdoor kan de HP Smart-app gebruiksgegevens verzamelen.
  4. Tik op Een nieuwe printer installeren.
    opmerking:
    Als u de HP Smart app voor de eerste keer installeert, worden de opties Aanmelden en Niet nu ook weergegeven. Raadpleeg Wat zijn de opties Aanmelden en Niet nu? in de sectie Veelgestelde vragen voor meer informatie.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw printer toe te voegen.
    opmerking:
    Voer, als hierom gevraagd wordt, uw netwerkwachtwoord in.
  6. Selecteer uw printer en tik vervolgens op Doorgaan.
  7. Sla de verbinding op.
    • Tik bij printers met een aanraakscherm op het vinkje .
      Tik op het vinkje
    • Voor printers zonder aanraakscherm drukt u op de knop Informatie.
      Druk op de knop Informatie
  8. Tik op Doorgaan op de volgende twee schermen om cloudafdrukservices in te schakelen.
  9. Tik op Doorgaan op het HP+ aanbiedingsscherm.
    HP+-aanbieding bekijken
  10. Tik op HP+ activeren.
    HP+ activeren
  11. Maak een account of meld u aan bij uw HP-account. Als u geen HP account hebt, raadpleegt u Hoe maak ik een nieuw HP account? in het gedeelte Veelgestelde vragen.
  12. Ga door de volgende drie schermen om uw nieuwe account in te stellen en gebruik te maken van zes maanden gratis afdrukken en abonnementen.
    Zes maanden HP+ printabonnement verkrijgen
  13. Kies een abonnement dat u wilt en geef vervolgens uw verzendadres en factureringsgegevens op.
    Inktabonnement selecteren
  14. Tik op Doorgaan in het bevestigingsscherm als u klaar bent.
    Inktabonnement bevestigen
De installatie is nu voltooid. Tik op Een document afdrukken om af te drukken of tik op Pagina overslaan om het afdrukken over te slaan.
Een pagina overslaan of afdrukken wanneer de installatie is voltooid

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen over de HP Smart-app.