• Informatie

HP+ OfficeJet-printers - Instellen met behulp van HP Smart-app (Windows 10, MacOS)

Dit document is van toepassing op HP ENVY 6052e, 6055e, 6075e, 6452e, 6455e, 6475e, DeskJet 2752e, 2755e, 4110e, 4120e, 4121e, 4122e, 4123e, 4130e, 4132e, 4152e, 4155e, 4158e, OfficeJet 8010e, 8012e, 8014e, 8015e, 8022e, 9012e, Pro 8020e, 8024e, 8025e, 8028e, 8035e, 9010e, 9014e, 9015e, 9018e, 9020e, 9022e en 9025e printers met HP Smart in Windows of MacOS.
Stel uw nieuwe HP+ printer in met behulp van HP Smart.
opmerking:
Als u de printer wilt installeren en gebruiken, moet deze altijd verbinding hebben met internet.

Stap 1: Controleer of de printerhardware is ingesteld.

Voordat u HP Smart installeert, moet u zorgen dat de printerhardware is ingesteld en gereed is om te worden aangesloten op uw netwerk. Haal de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, sluit de printer aan op een voedingsbron, installeer de cartridges en plaats papier in de invoerlade. Voor meer hulp raadpleegt u de installatieposter die met de printer is meegeleverd of raadpleegt u een van de volgende webpagina's.

Stap 2: HP Smart installeren

Download HP Smart op uw Windows-pc of Mac en stel vervolgens uw printer in.
  1. Ga op uw Windows 10 of MacOS-apparaat naar 123.hp.com om de app te downloaden vanuit de Microsoft Store. Volg daarna de instructies op het scherm om de app te installeren.
  2. Open de HP Smart-app nadat de installatie is voltooid.
  3. In het welkomstscherm klikt u op Doorgaan > Ja.
    Hierdoor kan de HP Smart-app gebruiksgegevens verzamelen.
  4. Klik op Een nieuwe printer installeren.
    opmerking:
    Als u HP Smart voor de eerste keer installeert, worden de opties Aanmelden en Niet nu ook weergegeven. Raadpleeg Wat zijn de opties Aanmelden en Niet nu? in de sectie Veelgestelde vragen voor meer informatie.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw printer toe te voegen.
    opmerking:
    Voer, als hierom gevraagd wordt, uw netwerkwachtwoord in.
  6. Selecteer uw printer en klik vervolgens op Doorgaan.
  7. Sla de verbinding op.
    • Tik bij printers met een aanraakscherm op het vinkje .
      Tik op het vinkje
    • Voor printers zonder aanraakscherm drukt u op de knop Informatie.
      Druk op de knop Informatie
  8. Klik op Doorgaan in de volgende twee vensters voor het inschakelen van cloudafdrukservices.
  9. Klik op Doorgaan op het HP+ aanbiedingsscherm.
    HP+-aanbieding bekijken
  10. Klik op HP+ activeren.
    HP+ activeren
  11. Maak een account of meld u aan bij uw HP-account. Als u geen HP account hebt, raadpleegt u Hoe maak ik een nieuw HP account? in het gedeelte Veelgestelde vragen.
  12. Ga door met de volgende drie vensters om uw nieuwe account in te stellen en gebruik te maken van zes maanden gratis afdrukken en abonnementen.
    Zes maanden HP+ printabonnement verkrijgen
  13. Kies een abonnement dat u wilt en geef vervolgens uw verzendadres en factureringsgegevens op.
    Inktabonnement selecteren
  14. Als u klaar bent, klikt u op Doorgaan in het bevestigingsvenster.
    Inktabonnement bevestigen
De installatie is nu voltooid. Klik op op Afdrukken om af te drukken of klik op Pagina overslaan om het afdrukken over te slaan.
Een pagina overslaan of afdrukken wanneer de installatie is voltooid

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen over de HP Smart-app.