• Informatie

• Feedback

HP LaserJet MFP M232-M237 printers - Eerste printerinstallatie

Dit document is van toepassing op HP LaserJet MFP M232dw, M232dwc, M233sdn, M233sdw, M233dw, M234sdwe, M234sdw, M234sdne, M234sdn, M234dwe, M234dw, M236sdn, M236sdw, M236dw en M236d printers.
Als u een printer de eerste keer instelt, haalt u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, sluit u de printer aan op een voedingsbron, downloadt en installeert u HP Smart of de printersoftware, verbindt u de printer met een netwerk, maakt u een HP account en plaatst u het papier.
opmerking:
U vindt de printersoftware op 123.hp.com.

Stap 1: De overzichtsvideo bekijken

Stap 2: Haal de printer uit de doos

Haal de printer uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal.
  1. Haal de printer en de voedingskabel uit de doos.
  2. Verwijder en recycle al het verpakkingsmateriaal.
    Het verpakkingsmateriaal verwijderen
    opmerking:
    Verwijder de tonercartridge nier uit de printer. De printer wordt geleverd met een tonercartridge die al klaar is voor het afdrukken.
  3. Verwijder de tape en trek dan voorzichtig het oranje tonerblad eruit.
    Het tonerblad naar buiten trekken

Stap 3: Installeer de papierlade, het ladedeksel en plaats papier

Installeer de papierlade, het ladedeksel en plaats vervolgens papier in de invoerlade.

Stap 4: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

Sluit het netsnoer aan op een stopcontact en schakel de printer in.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Schakel de printer in.
    opmerking:
    HP+ printers moeten verbinding hebben met internet (WiFi of bekabeld). Als u een USB-kabel wilt gebruiken, moet u eerst uw HP+ printer met internet verbinden en vervolgens de USB-kabel als secundaire verbinding aansluiten.

Stap 5: De printersoftware installeren, de printer aansluiten op uw apparaat en de installatie voltooien

Gebruik de HP Smart-app of HP Easy Start voor het installeren van de printer en het verbinden van de printer met een draadloos netwerk (voorkeur) of USB-verbinding.
opmerking:
Een HP account is vereist. Als u geen account hebt, kunt u er een maken tijdens de installatie van de software.
Raadpleeg afhankelijk van uw besturingssysteem de volgende video's om uw printer in te stellen:
opmerking:
De volgende video's voor het instellen zijn alleen van toepassing op de volgende HP+ printers: HP LaserJet M209dwe, HP LaserJet MFP M234dwe, M234sdwe en M234sdne modellen die alleen in bepaalde landen/regio's worden verkocht.