• Informatie

• Feedback

HP ENVY x360 Convertible 15-ed1900nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
2X9G0EA
Productnaam
HP ENVY x360 Convertible 15-ed1900nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1165G7 (tot 4,7 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3-cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD (1920 x 1080), multitouch-ondersteuning, IPS, glas van rand tot rand, microranden, 250 nits, 45% NTSC
Toetsenbord
Fullsize natuurlijk zilveren toetsenbord met achtergrondverlichting en numeriek toetsenblok
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,8 x 23 x 1,89 cm
Gewicht
1,92 kg
Voedingstype
65-Watt netvoedingsadapter
Batterijtype
3 cellen, 51 Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 13 uur
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met cameraklepje en ingebouwde digitale dual array-microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; 3 speakers; HP Audio Boost

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365