• Informatie

HP ENVY Laptop - 17-cg0039nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
1Q0R1EA
Productnaam
HP ENVY Laptop - 17-cg0039nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-1065G7 (1,3 GHz basisfrequentie, tot 3,9 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 8 MB L3 cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
  • Intel® Iris™ Plus Grafische kaart
  • Discrete
  • NVIDIA® GeForce® MX330 (2 GB GDDR5 gereserveerd)
Vaste schijf
1 TB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
43,9 cm (17,3 inch) FHD, IPS, wled-backlit, glas van rand tot rand, 300 nits, 100% sRGB (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
39,9 x 25,9 x 1,93 cm
Gewicht
Vanaf 2,73 kg
Voedingstype
65 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
4 cellen, 55 Wh lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 8 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 11 uur en 45 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met camerasluiter en twee geïntegreerde digitale microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen, twee speakers, HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365