• Informatie

• Feedback

OMEN Laptop - 15-en0013nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
1N7Z0EA
Productnaam
OMEN Laptop - 15-en0013nd
Microprocessor
AMD Ryzen™ 5 4600H (3,0 GHz basiskloksnelheid, tot 4,0 GHz boostkloksnelheid, 3 MB L2 cache, 6 cores)
Chipset
AMD geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti-videokaart (6 GB GDDR6 gereserveerd)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) wled-backlit, ontspiegeld FHD, 144 Hz, IPS met smalle randen, 300 nits, 72% NTSC (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 200 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB type-C® poort met 5 Gb/s datasnelheid (DisplayPort™ 1.4, HP Sleep and Charge); 1 SuperSpeed USB type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP Sleep and Charge); 2 SuperSpeed USB type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 mini-DisplayPort™; 1 HDMI 2.0a; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon-combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,97 x 2,25 cm
Gewicht
Vanaf 2,37 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 70,9 Wh lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 7 uur en 30 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 7 uur en 45 minuten
Webcam
HP Wide Vision 720p HD-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; DTS:X® Ultra; OMEN ondersteuning voor audioregeling DTS: X® Ultra; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie van 1 maand voor nieuwe klanten van Microsoft 365