• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Pavilion Gaming Laptop - 15-dk1735nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
1E1Z8EA
Productnaam
HP Pavilion Gaming Laptop - 15-dk1735nd
Microprocessor
Intel® Core™ i7-10750H (2,6 GHz basisfrequentie, tot 5 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 12 MB L3 cache, 6 cores)
Chipset
Intel® HM470
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 met Max-Q ontwerp (6 GB GDDR6 toegewijd)
Vaste schijf
  • 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
  • 1-TB 7200-rpm SATA
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
15,6-inch (39,6-cm) full HD-scherm
Draadloze verbinding
Realtek Wi-Fi 5 (2x2) en Bluetooth® 5 combo
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 2 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0; 1 RJ-45; 1 AC smart-pincode; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
36 x 25,6 x 2,34 cm
Gewicht
Vanaf 2,23 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 52,5-Wh lithium-ion
Webcam
HP Wide Vision 720p HD camera with integrated dual array digital microphone
Audiokenmerken
Audio van B&O; Twee speakers; HP Audio Boost 1.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix; ExpressVPN (30 dagen gratis proefversie); LastPass Premium (30 dagen gratis proefversie)
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten