• Informatie

• Feedback

HP ENVY Laptop - 15-ep0155nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
16D93EA
Productnaam
HP ENVY Laptop - 15-ep0155nd
Microprocessor
Intel® Core™ i5-10300H (2,5 GHz basisfrequentie, tot 4,5 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 8 MB L3 cache, 4 cores)
Chipset
Intel® HM470
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2933 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
  • Intel® UHD grafische kaart
  • Discrete
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1660 Ti met Max-Q ontwerp (6 GB GDDR6 toegewijd)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) wled-backlit, ontspiegeld FHD IPS met smalle randen, 400 nits, 100% sRGB (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wi-Fi 6 AX 201 (2x2) en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Uitbreidingssleuven
1 micro sd-mediakaartlezer
Externe poorten
2 Thunderbolt™ 3 (40 Gb/s datasnelheid) met SuperSpeed USB Type-C® poort met 10 Gb/s datasnelheid (USB-voeding, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid (HP opladen in slaapstand); 1 SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid; 1 HDMI 2.0a; 1 AC smart-pin; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,79 x 23,68 x 1,84 cm
Gewicht
2,14 kg
Voedingstype
200 watt Smart-netvoedingsadapter
Batterijtype
6 cellen, 83 Wh lithium-ion polymeer
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met cameraklepje en ingebouwde digitale dual array-microfoon
Audiokenmerken
Audio van Bang & Olufsen; Twee speakers; HP Audio Boost 2.0

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP 3D DriveGuard; HP Audio Switch; HP Command Center; HP JumpStart; HP QuickDrop; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten