• Informatie

Productspecificaties voor de HP ENVY Pro 6432 All-in-One printer (5SE48B)

Productnamen

Modelnaam
HP ENVY Pro 6432 All-in-One printer
Bestelnr.
5SE48B

Wat is inbegrepen en accessoires

Inhoud van de doos
HP ENVY 6432 All-in-One printer; HP 305 zwarte setup-cartridge; HP 305 drie-kleuren setup-cartridge; Flyer met regelgeving; Installatiegids; Naslaggids; Netsnoer. Kijk voor meer informatie over inktvolumes en paginaopbrengst op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Verbinding

Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Wi-Fi 802.11ac (dual-band)
Draadloze mogelijkheden
Ja, ingebouwd Wi-Fi 802.11b/g/n

Kopiëren

Kopieerinstellingen
Kleur, monochroom
Kleurenkopiefunctie
Ja
Maximumaantal kopieën
9 kopieën
Kopieerinstellingen voor verkleinen/vergroten
25 tot 200%
Kopieerresolutie
300 x 300 dpi

Omgevingsaspecten

Akoestische emissie (tijdens het printen)
6,4 B(A)
Geluidsdrukemissie
55 dB(A) (printen met 5 ppm)
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
25 tot 75% rel (niet-condenserend)
Relatieve luchtvochtigheid, bij opslag
20 tot 80% rel (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 30 °C
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60°C
Omgevingsspecificaties
De HP Envy 6000 All-in-One serie is gemaakt van gerecyclede printers en andere elektronica, meer dan 20% volgens het gewicht in plastic. Bespaar tot 50% papier met automatisch dubbelzijdig printen. Originele HP cartridges zijn ontworpen om gerecycled plastic te gebruiken en daarbij te voldoen aan HP's veeleisende standaarden voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Fax

Faxfuncties
Mobiele fax verzenden ingeschakeld (functionaliteit van de HP Smart-app); Optie om bestanden van je telefoon/foto's toe te voegen; Camerascan of printerscanner; Optie om gemakkelijk een voorblad toe te voegen en het voorbladsjabloon op te slaan; Toegang tot de faxgeschiedenis om alle verzonden faxen en concepten te zien; mogelijkheid om faxen vanuit de geschiedenis te bewerken en opnieuw te verzenden; Gemakkelijk een faxbevestiging printen
Faxresolutie in zwart (best)
Tot 150 x 150 dpi
Faxgeheugen
Onbeperkte opslagruimte
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Nee

Mobiele afdrukmogelijkheid

Mobiele afdrukservices
HP Smart-app; Apple AirPrint™; Mopria™-gecertificeerd

Papierverwerking

Invoercapaciteit
100 vel
Standaard invoercapaciteit (kaarten)
Tot 40 kaarten
Uitvoercapaciteit
Tot 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
Enkelzijdig: 76,2 x 127 mm tot 216 x 594 mm; Dubbelzijdig: 76,2 x 127 tot 216 x 594 mm
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat brochurepapier of Professional papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of Professional papier; Ander inkjetfotopapier; Ander mat inkjetpapier; Ander glanzend inkjetpapier; Gewoon papier, licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
A4: 60 tot 90 gr/m²; HP enveloppen: 75 tot 90 gr/m²; HP kaarten: tot 200 gr/m²; HP 10 x 15 cm fotopapier: tot 300 gr/m²
Printen zonder witranden
Ja (tot 8,5 x 11 inch, 210 x 297 mm)

Papierverwerking - ADF

Capaciteit van automatische documentinvoer
Standaard, 35 vel

Fysieke afmetingen

Maximum afmetingen (b x d x h, metrisch)
432,5 x 511,5 x 194 mm
Gewicht (metrisch)
6,16 kg

Stroomvoorziening

Type voedingsbron
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 220 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz, 0,7A
Stroomverbruik
0,10 watt (uit), 4,0 watt (stand-by), 1,70 watt (slaapstand)

Printcartridges

Aantal printcartridges
2 (1 zwart, 1 drie-kleuren)
Vervangende cartridges
3YM61AE HP 305 originele zwarte inktcartridge (ca. 120 pagina's); 3YM62AE HP 305XL originele high-capacity zwarte inktcartridge (ca. 240 pagina's); 3YM64AE HP 307XL originele extra high-capacity zwarte inktcartridge (ca. 400 pagina's); 3YM60AE HP 305 originele drie-kleuren inktcartridge (ca. 100 pagina's); 3YM63AE HP 305XL originele high-capacity drie-kleuren inktcartridge (ca. 200 pagina's). De werkelijke opbrengst kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de inhoud van de geprinte pagina's en andere factoren. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies

Afdrukspecificaties

Printtechnologie
Thermische HP inkjettechnologie
Dubbelzijdig printen
Automatisch (standaard)
Afdruksnelheid in zwart (ISO)
Tot 10 ppm
Afdruksnelheid in kleur (ISO)
Tot 7 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 1200 x 1200 dpi gerenderd (bij printen vanaf een computer)
Maandelijks afdrukvolume
1000 pagina's
Printertalen
HP PCL 3-GUI

Wettelijke specificaties

Veiligheid
EN 60950-1:2006 + A11:2009 + A1:2010 + A12:2011 + A2:2013, IEC 60950-1:2005 + A1:2009 + A2:2013, EN 62368-1:2014 + A11:2017, IEC 62368-1:2014, EN 62479:2010, EN 62311:2008
Elektromagnetische compatibiliteit
CISPR 32:2012 / EN 55032:2012 klasse B, CISPR 32:2015 / EN 55032:2015 klasse B, CISPR 24:2010 / EN 55024:2010, CISPR 35:2016 / EN 55035:2017, EN 301 489-1 V2.1.1:2017, EN 301 489-17 V3.1.1:2017
Telecomcompatibiliteit (faxfunctie)
EN 300 328 V2.1.1:2016 EN 301 893 V2.1.1:2017

Scannen

Scantechnologie
CIS
Scansnelheid (normaal)
Tot 7 ipm (in zwart-wit), tot 3 ipm (in kleur)
Scanresolutie, hardware
Tot 1200 x 1200 dpi
Aantal grijstinten
256
Bitdiepte
24-bits
Scanopties (documentinvoer)
Single-Pass
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
215,9 x 297 mm
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (metrisch)
215,9 x 297 mm
Twain-versie
Versie 2.1

Systeemvereisten

Minimum systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer.
Minimum systeemeisen voor Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15, 2 GB vrije schijfruimte, internettoegang
Aanbevolen systeemspecificaties voor Macintosh
MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15, 2 GB vrije schijfruimte, internettoegang
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 7; MacOS Sierra v10.12 (voordien OS X), MacOS High Sierra v10.13, MacOS Mojave v10.14, MacOS Catalina v10.15

Garantie

Garantie
Eén jaar hardwaregarantie. Garantie- en supportopties variëren per product, land en lokale wettelijke vereisten. Kijk op http://www.hp.com/support voor informatie over toonaangevende HP service- en supportopties in je regio.