• Informatie

HP ScanJet Pro 2000 s2, 3000 s4, N4000 snw1 / HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s5, 7000 s3, N7000 snw1 - Papier zit vast

Bekijk de volgende informatie over het verhelpen van papierstoringen.
opmerking:
Wanneer u vochtige of natte pagina's probeert te scannen, kan het papier vastlopen. Zorg dat de in te voeren pagina's helemaal droog zijn (de toner is droog en de pagina's bevatten geen vochtige stoffen zoals lijm of correctievloeistof).

Papierstoringen in de documentinvoer verhelpen

Voer de volgende stappen uit om vastgelopen papier te verwijderen:
  1. Trek de klep van de documentinvoer naar voren om deze te openen.
    Trek de klep van de documentinvoer naar voren om deze te openen.
  2. Verwijder pagina's uit de invoerlade.
  3. Verwijder de originelen of eventuele obstructies uit de papierbaan.
  4. Verwijder eventuele obstructies (zoals papier, nietjes of paperclips) uit de papierbaan.
  5. Inspecteer de vier rollen voor en de vijf rollen achter op de klep van de documentinvoer en verwijder eventuele zichtbare obstakels.
  6. Druk de klep van de documentinvoer aan beide kanten tegelijk stevig dicht om deze te sluiten.
  7. Plaats alle originelen weer in de invoerlade en scan opnieuw.

Een item dat in de scanner is geplaatst loopt steeds vast

Controleer het volgende om het probleem te verhelpen.
  • Het item voldoet misschien niet aan de richtlijnen voor bruikbare originelen.
  • Mogelijk zit er iets op het origineel, zoals een nietje of een zelfhechtend memoblaadje, dat moet worden verwijderd.
  • Controleer of de papiergeleiders de randen van het papier raken.