• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP printers - Het iOS-apparaat verbreekt de verbinding met de Wi-Fi-proxy na de installatie van de printer

Dit document is van toepassing op iOS-apparaten (zoals iPhone, iPod en iPad) met HP printers in een netwerk met behulp van proxyservers.
Uw iOS-apparaat en HP printer krijgen mogelijk geen toegang tot internet nadat de printer met succes is ingesteld op iOS MFi. Door het gebruik van de Apple MFi-installatie stroom op bepaalde apparaten worden eerder gevestigde proxy-instellingen gewist.
Om een netwerkverbinding opnieuw tot stand te brengen en printerfuncties, zoals HP ePrint en HP Print Anywhere, in te stellen, voert u de proxy-instellingen van uw netwerk in de iOS-apparaatinstellingen en in de netwerkinstellingen van de HP printer.
  1. Tik in het beginscherm van uw Apple-apparaat op het pictogram Instellingen en tik op Wi-Fi.
    Wi-Fi in het menu instellingen
  2. Tik op de naam van uw Wi-Fi-netwerk en tik vervolgens op proxy configureren.
  3. Proxy-instellingen configureren op basis van uw netwerkbehoeften, Automatisch of Handmatig.
    opmerking:
    Als u deze instellingen niet weet, neemt u contact op met uw plaatselijke IT-afdeling of internetprovider (ISP) voor ondersteuning.
    De handmatige of automatische proxy-instellingen
  4. Ga terug naar het beginscherm en open de HP Smart-app.
  5. Tik in het menu HP Smart printer op Geavanceerde instellingen.
    Geavanceerde instellingen in HP Smart tikken
  6. Wacht tot de pagina van de geïntegreerde webserver (EWS) is geopend en tik op Netwerk.
  7. Tik op Algemeen en op Proxy-instellingen. Als de melding beveiligde pagina wordt weergegeven, tikt u op verlenen.
  8. Tik op Handmatig, Configureer de proxy-instellingen op basis van de vereisten van uw netwerk en tik op Toepassen.
    Proxy-instellingen bewerken in EWS
Uw printer en iOS-apparaat zijn nu aangesloten op uw netwerk.