HP pc's - Aanmeldingsopties voor Windows Hello instellen (Windows 10)

Dit document is voor HP computers met Windows 10.
Windows Hello is een persoonlijke manier om extra veiligheid toe te voegen om u aan te melden op uw computer met slechts een blik of een aanraking. Volg dit document om een aanmeldingsoptie in te stellen voor Windows Hello.
Als u nog geen aanmeldingsoptie hebt ingesteld, moet u eerst een wachtwoord toevoegen voordat u andere aanmeldingsopties kunt gebruiken. Om een wachtwoord aan te maken, gaat u naar een wachtwoord instellen in dit document.
opmerking:
De opties voor Windows Hello verschillen per computer. Om de vingerafdruk-, gezicht- of irisverificatie gebruiken, moet de computer een vingerafdruklezer of infrarood (IR) webcam ondersteunen.