• Informatie

HP Color LaserJet Pro MFP M182-M183 printers - Eerste printerinstallatie

Dit document is van toepassing op HP Color LaserJet Pro MFP M182n, M182nw en M183fw printers.
Als u een printer de eerste keer instelt, haalt u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, plaatst u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan, stelt u voorkeuren in op het bedieningspaneel en downloadt en installeert u de printersoftware.
opmerking:
De printersoftware is te vinden op 123.hp.com.

Stap 1: De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
opmerking:
De tonercartridges zijn al in uw printer geïnstalleerd. U hoeft de tonercartridges niet uit de printer te verwijderen.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en al het verpakkingsmateriaal aan de buitenkant van de printer, en verwijder de folie van het bedieningspaneel van de printer.
  3. Recycle het verpakkingsmateriaal.

Stap 2: Gewoon papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon papier, zoals A4, U.S. Letter of legal in de invoerlade.
  1. Open de invoerlade.
    De invoerlade openen
  2. Trek de invoerlade naar buiten en schuif de papierbreedtegeleiders zo ver mogelijk naar buiten. Wanneer u Legal-formaat papier plaatst, verlengt u de invoerlade.
    De papiergeleiders naar buiten schuiven
  3. Plaats maximaal 150 vellen papier met de afdrukzijde naar boven en de bovenrand naar de printer gericht. Als u vooraf geperforeerd papier plaatst, plaatst u het papier met de gaten naar de linkerkant van de lade gericht.
    Gewoon papier in de invoerlade plaatsen
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de randen van de stapel papier aankomen.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven
  5. Sluit de invoerlade.
    De invoerlade sluiten
  6. Druk op het verlengstuk van de uitvoerlade om deze te openen en laat vervolgens het verlengstuk van de uitvoerlade zakken.

Stap 3: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

Sluit de printer aan op een stopcontact en zet hem aan.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de software-installatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Zet de printer aan.
    De printer initialiseert en kalibreert zichzelf.
  3. Ga pas verder als de printer stilstaat en geen geluid meer maakt.

Stap 4: Uw taalvoorkeur instellen (printers met een display van 2 regels)

Stel de taalvoorkeur in voor uw printer. Ga naar de stap om de printersoftware te installeren als uw printer niet beschikt over een display van 2 regels.
  1. Druk op het bedieningspaneel van de printer op de knop Setup.
  2. Druk op de pijl naar rechts totdat Systeeminstellingen verschijnt en druk vervolgens op OK.
  3. Selecteer Taal en druk op OK.
  4. Druk indien nodig op de pijl naar rechts om de gewenste taal te vinden.
  5. Selecteer uw gewenste taal en druk op OK.
De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren.

Stap 5: De printersoftware installeren

Download de nieuwste versie van de afdruksoftware vanaf 123.hp.com en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.