• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de OMEN by HP Obelisk desktopcomputer - 875-1975nd

TracerS chassis

Moederbord

Processor

Geheugen

Videokaart

Geluid/audio

Netwerken

Harde schijven

Cd/dvd-station

Computerbehuizing

Voeding

I/O-poorten

Toetsenbord, muis en invoerapparaten

Software

opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan in de weergegeven afbeelding.