• Informatie

• Feedback

HP Smart Tank 500, 600 printers - Foutbericht 'Het papier is op' en de printer pakt geen papier op

Dit document is van toepassing op HP Smart Tank 500 en 508 All-in-One, 511, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 530, 531, 538, 615, 617 en 618 Wireless All-in-One en Smart Tank Plus 551, 555, 559, 570, 571, 651 en 655 Wireless All-in-One printers.
Tijdens een print-, kopieer-, fax- of scantaak voert de printer geen papier in de invoerlade of Automatische documentinvoer (ADF). Het product maakt geluiden alsof het aan het afdrukken is, maar er wordt geen papier doorgevoerd. Een van de volgende berichten wordt mogelijk weergegeven:
  • Het bericht Papier plaatsen of Papier op wordt weergegeven in de printersoftware of HP Smart-app.
  • Printers met een aanraakscherm: De printer bevat geen papier meer. Het bericht Plaats papier in de lade om te printen wordt op het bedieningspaneel weergegeven.
  • Printers zonder aanraakscherm: Het waarschuwingspictogram en het papierfoutpictogram knipperen en het lampje Hervatten is aan of knippert.