HP Laser MFP NS 130, 1000 printers - Eerste keer printer instellen

Dit document is van toepassing op HP Laser MFP 131a, 133pn, 135a, 135ag, 135r, 135w, 135wg, 136a, 136nw, 136w, 137fnw, 137fwg, 138fnw, 138p, 138pn, 138pnw, 1136w, 1139a, 1188a, 1188w, 1188nw en 1188pnw printers.
Als u een printer voor de eerste keer wilt instellen, haalt u de printer uit de doos, sluit u het netsnoer aan en download u de printersoftware.
opmerking:
U vindt de printersoftware op 123.hp.com.
How to unbox & set up HP Laser 100, MFP 130, 1003, 1008, MFP 1130, & MFP 1180 printers
How to unbox & set up HP Laser 100, MFP 130, 1003, 1008, MFP 1130, & MFP 1180 printers
Learn how to unbox and set up the HP Laser 100, MFP 130, 1003, 1008, MFP 1130, and MFP 1180 printer series.

Stap 1: Haal de printer uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de printer.
  2. Open de klep van de scanner, verwijder het verpakkingsmateriaal en sluit vervolgens de klep.
    De klep van de scanner openen, het verpakkingsmateriaal verwijderen en vervolgens de klep sluiten
  3. Til het scannergedeelte en til vervolgens de klep van de tonercartridge omhoog.
      Het scannergedeelte optillen en vervolgens de klep van de tonercartridge omhoog tillen
    1. De scannerklep openen
    2. De toegangsklep voor de tonercartridges optillen
  4. Verwijder het verpakkingsmateriaal in het toegangsgebied voor tonercartridges en verwijder de tonercartridge.
      Het verpakkingsmateriaal en vervolgens de tonercartridge verwijderen
    1. Het verpakkingsmateriaal verwijderen
    2. De tonercartridge verwijderen
  5. Verwijder de beschermingstape.
    De beschermingstape verwijderen
  6. Pak de tonercartridge aan beide kanten vast en beweeg de tonercartridge voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    De tonercartridge vastpakken en de tonercartridge voorzichtig heen en weer bewegen
  7. Lijn de tonercartridge uit met de geleiders in de printer en duw deze vervolgens stevig vast.
    De tonercartridge installeren
  8. Sluit de toegangsklep voor tonercartridges en sluit vervolgens de scannereenheid.
    De toegangsklep voor tonercartridges en vervolgens de scannereenheid sluiten
  9. Recycle het verpakkingsmateriaal.

Stap 2: Gewoon papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon papier van U.S. letter- of A4-formaat in de invoerlade.
  1. Open de invoerlade.
    De invoerlade openen
  2. Schuif de papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
    De papiergeleiders zo ver mogelijk naar buiten schuiven
  3. Plaats papier in de lade met de bedrukte zijde omhoog en de bovenste rand naar de printer gericht. Controleer of de stapel lager is dan de papiergeleider om te voorkomen dat er papierstoringen optreden.
    Laad het papier in de invoerlade met de afdrukzijde naar boven
  4. Schuif de papiergeleiders naar binnen tot ze tegen de rand van de stapel papier aankomen.
    opmerking:
    Selecteer het juiste instellingen voor papierformaat en papiersoort via het bedieningspaneel of de computer voordat u print of kopieert.
    De papiergeleider naar binnen schuiven tot het de rand van het papier raakt

Stap 3: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

Sluit de printer aan op een stopcontact en zet hem aan.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten op de achterkant van de printer en vervolgens op het wandcontact
  2. Als de printer niet automatisch wordt ingeschakeld, drukt u op de Aan/uit-knop en volgt u de instructies op het bedieningspaneel van de printer.

Stap 4: De kabel van de fax aansluiten (alleen 137, 138 printers)

Als u de faxfunctie wilt gebruiken, gebruikt u de faxkabel die bij de printer is geleverd om de printer aan te sluiten op een telefoonlijn.
Sluit het ene uiteinde van het telefoonsnoer aan op de wandaansluiting en vervolgens het andere einde op de LINE-poort aan de achterkant van de printer.
Als u een antwoordapparaat gebruikt sluit het telefoonsnoer aan op de machine en sluit het andere uiteinde aan op de EXT-aansluiting.
Voorbeeld van het aansluiten van de fax-kabel
Voor meer informatie gaat u naar Hoe kunt u faxen.

Stap 5: Installeer de printersoftware

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd tijdens de software-installatie.
Download de nieuwste versie van de printersoftware vanaf 123.hp.com.