• Informatie

OMEN X by HP 2S 15-dg0074nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
6SS40EA
Productnaam
OMEN X by HP 2S 15-dg0074nb
Microprocessor
Intel® Core™ i9-9880H (2.3 GHz base frequency, up to 4.8 GHz base with Intel® Turbo Boost Technology, 16 MB cache, 8 cores)
Microprocessor Cache
ERROR123
Chipset
Intel® HM370
Geheugen, standaard
32 GB DDR4-3200 SDRAM (2 x 16 GB)
Video graphics
ERROR123
Vaste schijf
Twee 512GB PCIe® NVMe™ DLC M.2 SSD met Raid 0-configuratie
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
39,6 cm (15,6 inch) FHD 144 Hz IPS WLED-backlit ontspiegeld met microranden (1920 x 1080); 15,18 cm (5,98 inch) FHD IPS BrightView WLED-backlit multitouch-touchscreen met microrand en randloos glas (1920 x 1080)
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9560 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® en Bluetooth® 5 combo (ondersteuning voor Gigabit-overdrachtssnelheden)
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
2 M.2 PCIe® x4
Externe poorten
1 USB 3.1 Gen 2 Type-C™ met Thunderbolt™ 3 (gesignaleerde snelheid van 40 Gbit/s, stroomlevering 3.0, DisplayPort™ 1.4, HP opladen in slaapstand); 3 USB 3.1 Gen 1 Type-A (opladen in slaapstand); 1 RJ-45; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo; 1 microfoon; 1 AC smart-pincode
Minimumafmetingen (b x d x h)
36,21 x 26,17 x 2 cm
Gewicht
2,46 kg
Voedingstype
230-watt netvoedingsadapter
Batterijtype
6-cels lithium-ionpolymeer van 72 Wh
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audio
ERROR123
Audiokenmerken
B&O; twee luidsprekers; HP Audio Boost; Omen Audio Control Support DTS:X® Ultra

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP 3D DriveGuard; HP audioschakelaar; HP JumpStart; HP Support Assistant
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten