• Informatie
    CORONAVIRUS (COVID10) Impact:

door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus hebben we momenteel langere wachttijden aan de telefoon. Wij raden U aan om onze digitale oplossingen te proberen zoals de Virtuele Agent en onze Diagnostics tools. Op die manier bent u sneller geholpen. Instant Ink klanten verwijzen wij naar instantink.com. Daar worden de meeste van uw vragen beantwoord.

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Chromebook - 15-de0500nd productspecificaties

Hardware

Productnummer
6TA56EA
Productnaam
HP Chromebook - 15-de0500nd
Microprocessor
Intel® Core™ i5 8250U (1,6 GHz basisfrequentie, tot 3,4 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 6 MB cache, 4 cores)
Chipset
Intel® geïntegreerde SoC
Geheugen, standaard
8 GB DDR4-2133 SDRAM (ingebouwd)
Videographics
Intel® UHD Graphics 620
Vaste schijf
128-GB eMMC
Optische drive
Optische drive niet inbegrepen
Beeldscherm
15,6-inch (39,6-cm) full HD-scherm
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 7265 802.11ac (2x2) Wi-Fi® en Bluetooth® 4,2 combo
Uitbreidingssleuven
1 micro SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 USB 3.1 Type-C™ Gen 1 (gesignaleerde snelheid van 5 Gbit/s, stroomlevering 3.0, HP opladen in slaapstand); 1 USB 3.1 Gen 1 Type-A (HP opladen in slaapstand)
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,8 x 24,6 x 1,79 cm
Gewicht
1,81 kg
Voedingstype
45-Watt netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 60-Wh lithium-ion polymeer
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 13 uur
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
B&O, twee luidsprekers

Software

Besturingssysteem
Chrome OS™