• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP Color Laser MFP 178nw (4ZB96A)

Productnamen

Modelnaam
HP Color Laser MFP 178nw
Productnummer
4ZB96A

Wat is inbegrepen en accessoires

Meegeleverd in de doos
HP Color Laser MFP M178nw printer; HP LaserJet zwarte introductie-tonercartridge; HP LaserJet cyaan introductie-tonercartridge; HP LaserJet magenta introductie-tonercartridge; HP LaserJet gele introductie-tonercartridge; Netsnoer; USB-kabel; Installatiegids; Naslaghandleiding; Flyer voor nalevingsmededelingen.

Connectiviteit

Poorten
Hi-Speed USB 2.0-poort, Fast Ethernet 10/100Base-TX-netwerkpoort, dual-band draadloos 802.11b/g/n
Voorzieningen voor draadloze communicatie
Ja, ingebouwd dual-band Wi-Fi 802.11b/g/n

Kopiëren

Instellingen voor kopiëren
Kopieën; Originele grootte; Verkleinen/Vergroten; Donker; Type origineel; Sorteren; 2-omhoog; 4-omhoog; ID-kopie; Achtergrond afstellen; Exemplaar auto fit; Kleurenmodus
Maximum aantal kopieën
Maximaal 999 kopieën
Instellingen voor kopiëren verkleinen/vergroten
25 tot 400%
Kopieersnelheid (kleur, normaal)
Maximaal 4 cpm
Kopieersnelheid (zwart, normaal)
Maximaal 19 cpm
Kopieerresolutie
Maximaal 600 x 600 dpi (flatbed); Maximaal 600 x 600 dpi

Omgevingsaspecten

Akoestische emissie (actief, afdrukken)
6,5 B(A) (printen in zwart/wit-modus); 6,1 B(A) (printen in kleurenmodus)
Aanbevolen luchtvochtigheid bij in bedrijf
20 tot 70% RH (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 27 °C
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
59 tot 80,6 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-20 tot 40 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-4 tot 104 °F
Omgevingsspecificaties
Vrij van kwik

Geheugen

Geheugen
128 MB
Maximumgeheugen
128 MB

Mobiel afdrukken mogelijk

Mobiele afdrukservices
HP Smart-app; Apple AirPrint; Mobiele apps; Google Cloudprinter; Printen met Wi-Fi® Direct; Mopria-compatibel

Netwerk

Ondersteunde netwerkprotocollen
Via een ingebouwde netwerkoplossing: TCP/IP, IPv4, IPv6; Afdrukken: TCP-IP-poort 9100 Direct Mode, LPD (alleen ruwe wachtrijondersteuning), Web Services Printing; discovery: SLP, Bonjour, Web Services Discovery; IP Config: IPv4 (BootP, DHCP, AutoIP, Manual), IPv6 (Stateless Link-Local en via Router, Statefull via DHCPv6); Beheer: SNMPv1/v2/v3, HTTP

Papierverwerking

Invoercapaciteit
Maximaal 150 vellen
Uitvoercapaciteit
Maximaal 50 vellen
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
Lade1: A4; A5; A6; B5 (JIS); Oficio 216 x 340 inch. Lade2: Niet ondersteund; HP automatische duplexmodule: Niet ondersteund
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Lade 1: Letter, Legal, Executive, Oficio 8,5 x 13, 4 x 6. Lade 2: Niet ondersteund; HP automatische duplexmodule: Niet ondersteund
Aangepaste mediaformaten (metrisch)
76 x 148,5 tot 216 x 356 mm
Mediaformaten, afwijkend (US-standaard)
3 x 5,85 tot 8,5 x 14 inch
Mediatypen
Gewoon, Licht, Zwaar, Extra zwaar, Gekleurd, Voorafgedrukt, Recycled, Etiketten, Bond, Glanzend
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
60 tot 220 g/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
16 tot 59 lb

Fysieke afmetingen

Maximale afmetingen (bxdxh, metrisch)
406 x 422,9 x 288,7 mm
Maximale afmetingen (B x D x H, US-standaard)
15,98 x 16,65 x 11,37 inch
Gewicht (metrisch)
12,94 kg
Gewicht (US-standaard)
28,53 lb

Aan/uit

Energiebesparende technologie
HP Auto-Off Technology
Voedingseenheidstype
Interne (ingebouwde) stroomvoorziening
Voedingsbron
110-volt ingangsspanning: 110 tot 127 VAC, 50/60 Hz en 220-volt ingangsspanning: 220 tot 240 VAC, 50/60 Hz
Stroomverbruik
300 watt (actief, afdrukken), 38 watt (gereed), 1,9 watt (automatisch uit), 0,2 watt (handmatig uit); 0,2 watt (automatisch uit/handmatig)

Printercartridges

Aantal printercartridges
4 (1 van elk, zwart, cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
HP 116A originele Laser Toner cartridges (zwart 1000 pagina's/kleur 700 pagina's)

Afdrukspecificaties

Afdruktechnologie
Laser
Dubbelzijdig afdrukken
Handmatig (stuurprogrammaondersteuning beschikbaar)
Afdrukresolutie (beste)
Maximaal 600 x 600 dpi
Maximaal afdrukgebied (metrisch)
216 x 356 mm
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 20.000 pagina's
Afdruktalen
SPL
Intelligente printersoftwarefuncties
Handmatig dubbelzijdig en boekje afdrukken, N-up afdrukken, blanco pagina's overslaan, poster afdrukken, watermerken

Wettelijke specificaties

Voorgeschreven modelnummer
SEOLA-1801-03
Energiebesparing
CECP
Veiligheid
IEC 60950-1: 2005 +A1: 2009 +A2 2013 (internationaal); EN 60950-1: 2006 +A11: 2009 +A1: 2010 +A12: 2011 +A2: 2013 (EU); IEC/EN 60825-1: 2014 (Klasse 1 Laserproduct); EN 62479: 2010 /IEC 62749: 2010; Laag-voltage richtlijn 2006/95/EEC met CE-merk (Europese Unie); GS-certificaat (Duitsland, Europa); UL/cUL Listed en UC CoC (US/Canada); CAN/CSA C22.2 No. 60950-1-07 2nd Ed. 2014-10; Overeenstemming met de veiligheidsnorm van de laser 21 CFR 1002.10 en 1002.11 behalve afwijkingen op grond van laser Notice No. 50, gedateerd 24 juni, 2007; Overige veiligheidsvoorschriften zoals vereist door individuele landen
Elektromagnetische compatibiliteit
EN 61000-3-2: 2014, EN 61000-3-3: 2013, EN55024: 2010, EN 55032: 2012/AC: 2013, 47 CFR Part 15, Subpart B I ANSI C63.4-2009, ICES-003 Issue 5, KN32, KN35, GB/T 9254-2008, GB17625.1-2012, CISPR22: 2008, CISPR32: 2012, CNS 13438 (overige EMC-goedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen.)
Telecomcompatibiliteit (faxfunctie)
EBR21, FCC Prat 68

Scannen

Geavanceerde scannerfuncties
Scannen naar WSD (alleen netwerkondersteuning); Boekscans; Poster-stiksels voor meervoudige scans; Tekstconversie; Scannen naar E-book; Bestaand bestand naar E-book
Scantechnologie
Contact Image Sensor (CIS)
Scanresolutie, hardware
Maximaal 4.800 x 4.800 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Bitdiepte
10-bit (kleur)
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,7 inch
Twain-versie
Versie 1.9

Beveiliging

Beveiligingsbeheer
Geïntegreerde netwerkwebserver met wachtwoordbeveiliging; Netwerkpoorten inschakelen/uitschakelen; SNMPv1 community wachtwoordwijziging; SNMPV2&V3; IPSec; Filtering: MAC, IPv4, IPv6

Systeemvereisten

Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 7 of later, Intel® Pentium® IV 1 GHz 32-bits of 64-bits processor of hoger, 1 GB RAM, 16 GB HDD
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows®: 7 (32/64-bits), 2008 Server R2, 8 (32/64-bits), 10 (32/64-bits), 2012 server, 2016 server
Besturingssysteem (ondersteuning)
Windows 7 of hoger

Garantie

Garantie
Eén jaar hardwaregarantie; Voor meer informatie, ga naar https://support.hp.com