• Informatie

HP LaserJet Managed MFP E52645 - Benodigdheden, accessoires en onderdelen bestellen

Meer informatie over het bestellen van vervangende benodigdheden, accessoires en onderdelen voor de printer.

Bestellen

Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor managed services als u benodigdheden, onderdelen en accessoires voor uw printer wilt bestellen.
Bestelopties
Besteloptie
Bestelinformatie
Benodigdheden en papier bestellen
Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor managed services als u benodigdheden wilt aanschaffen.
Controleer of u weet wat het modelnummer van uw product is. U vindt het op het productlabel op de achterklep van de printer.
Echte onderdelen of accessoires van HP bestellen
Neem contact op met uw vertegenwoordiger voor managed services als u onderdelen of accessoires wilt bestellen.
Bestellen via aanbieders van service of ondersteuning
Neem contact op met een door HP erkende aanbieder van service of ondersteuning.

Benodigdheden en accessoires

Informatie over de benodigdheden en accessoires die beschikbaar zijn voor uw printer.
Benodigdheden
Item
Omschrijving
Artikelnummer
HP nietjescartridges navulling
Vervangende nietjescassettes voor de printer.
Q7432A
Accessoires
Item
Omschrijving
Artikelnummer
HP LaserJet papierlade voor 550 vel
Optionele papierinvoereenheid voor 550 vel
opmerking:
De printer ondersteunt maximaal drie papierinvoereenheden voor 1 x 550 vel tenzij andere invoerapparaten aanwezig zijn.
F2A72A
HP LaserJet printerstandaard
Optionele printerstandaard
F2A73A
HP 1 GB DDR 3x32 144-pins 800 MHz SODIMM
Optionele DIMM voor het uitbreiden van het geheugen
E5K48A
HP Trusted Platform Module (TPM)
Codeert automatisch alle gegevens die de printer verwerkt
F5S62A
HP veilige high-performance vaste schijf
Optionele veilige harde schijf
B5L29A
HP LaserJet MFP analoog faxaccessoire 700
Optioneel faxaccessoire voor het model met het achtervoegsel dn
2EH31A
HP Jetdirect 2900nw afdrukserver
USB-/draadloos printserveraccessoire
J8031A
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire
Wi-Fi Direct accessoire voor afdrukken via aanraking vanaf mobiele apparaten
3JN69A
HP interne USB-poorten
Twee interne USB-poorten voor het aansluiten van apparaten van derden
B5L28A
HP Foreign Interface Harness
Optionele poort voor het aansluiten van apparaten van derden
B5L31A
HP toegankelijkheidskit
Toegankelijkheidskit inclusief knopstickers en een toegankelijkheidsgreep
2TD64A
HP universele USB-kaartlezer
USB Proximity-kaartlezer
X3D03A

Verbruiksartikelen voor onderhoud/supplies met lange levensduur

Informatie over verbruiksartikelen voor onderhoud/supplies met lange levensduur die beschikbaar zijn voor uw printer.
Verbruiksartikelen voor onderhoud/supplies met lange levensduur
Onderhouds-/LLC-kit
Artikelnummer
Geschatte levensduur1
HP 200 vervangende rolkit voor automatische documentinvoer (ADF)
B5L52A
50.000 pagina's*
1De levensduurspecificaties voor HP Maintenance/Long Life Consumables (LLC) zijn schattingen op basis van de hieronder vermelde omstandigheden voor LLC-levensduurtesten. De feitelijke individuele levensduur/opbrengst tijdens normaal gebruik varieert afhankelijk van gebruik, omgeving, papier en andere factoren. De geschatte levensduur is geen impliciete garantie.
*De omstandigheden voor de LLC-levensduurtest
  • Afdrukdekking: 5% gelijkmatig verdeeld over de pagina
  • Omgeving: 17 tot 25 °C; relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30%-70%
  • Mediaformaat: Letter/A4
  • Mediagewicht: Gewoon afdrukmateriaal van 75 g/m2
  • Taakgrootte: 4 pagina’s
  • Invoer met de korte rand (A3) (d.w.z. afdrukmateriaal van Legal-formaat)
Factoren die de levensduur ten opzichte van de bovenstaande omstandigheden kunnen reduceren:
  • Afdrukmateriaal dat smaller is dan Letter/A4 (thermische vertraging staat gelijk aan meer rotaties)
  • Papier dat zwaarder is dan 75 g/m2 (zwaarder afdrukmateriaal vergt meer van de onderdelen van de printer)
  • Afdruktaken van minder dan 4 pagina’s (kleinere taken betekenen meer thermische cycli en meer rotaties)

Door de klant te vervangen onderdelen

Voor veel HP LaserJet printers zijn door de klant te vervangen onderdelen beschikbaar om de reparatietijd te reduceren.
Ga naar www.hp.com/go/csr-support en www.hp.com/go/csr-faq voor meer informatie over het programma voor door de klant te vervangen onderdelen en de voordelen ervan.
Echte vervangingsonderdelen van HP zijn te bestellen op www.hp.com/buy/parts of door contact op te nemen met een door HP erkende aanbieder van service of ondersteuning. Bij het bestellen van een onderdeel heeft u een van de volgende gegevens nodig: artikelnummer, serienummer (te vinden op de achterkant van de printer), productnummer of printernaam.
  • Onderdelen waarbij staat vermeld dat zelf vervangen Verplicht is, kunnen door de klant zelf worden geïnstalleerd. U kunt de reparatie ook laten uitvoeren door servicemedewerkers van HP maar dan worden kosten in rekening gebracht. Voor deze onderdelen wordt geen ondersteuning van het type Onsite of Retour aan depot aangeboden onder de garantie van de HP printer.
  • Onderdelen waarbij staat vermeld dat zelf vervangen Optioneel is, kunnen tijdens de garantieperiode van de printer op uw verzoek zonder bijkomende kosten worden geïnstalleerd door servicemedewerkers van HP.
Vervangingsonderdelen
Item
Omschrijving
Opties voor zelf vervangen
Artikelnummer
Kit met velleninvoer voor 1 x 550 vel
Vervangende velleninvoer voor 1 x 550 vel
Verplicht
F2A72A
Veilige harde schijf
Vervangende harde schijf
Verplicht
B5L29A
HP 1 GB DDR 3x32 144-pins 800 MHz SODIMM
Vervangende geheugen-DIMM
Verplicht
E5K48A
Kit met HP Trusted Platform Module (TPM)
Vervangende Trusted Platform Module
Verplicht
F5S62A
HP Jetdirect 2900nw afdrukserver
Vervangend USB-/draadloos printserveraccessoire
Verplicht
J8031A
HP JetDirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire
Vervangend Wireless Direct Print accessoire voor afdrukken via aanraking vanaf mobiele apparaten
Verplicht
3JN69A
HP interne USB-poorten
Vervangende interne USB-poorten
Verplicht
B5L28A
HP LaserJet toetsenbord-overlaykit voor Chinees (Vereenvoudigd) en Chinees (Traditioneel) (alleen modellen met het achtervoegsel c)
Toetsenbord-overlay
Verplicht
A7W12A
HP LaserJet toetsenbord-overlaykit voor Zweeds (alleen modellen met het achtervoegsel c)
Toetsenbord-overlay
Verplicht
A7W14A