• Informatie

HP LaserJet Managed MFP E52645 - Printerspecificaties

Lees de specificaties voor hardware, software en printeromgeving.
opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie http://www.hp.com/support/ljE52645mfp voor actuele informatie.

Technische specificaties

Controleer de technische specificaties voor de printer.
Productnummers voor elk model
  • E52645dn - #1PS54A
  • Flow E52645c - #1PS55A
Specificaties op het gebied van papierverwerking
Functies/kenmerken op het gebied van papierverwerking
E52645dn
Flow E52645c
Lade 1 (capaciteit van 100 vel)
Lade 2 (capaciteit van 550 vel)
Lade 3 (capaciteit van 550 vel)
opmerking:
De printer is beperkt tot in totaal vijf invoerladen, inclusief de combinatie van multifunctionele lade en hoofdcassette, geschikt voor stapelen, maximale invoer 2.300 pagina's.
Optioneel
Optioneel
Nietmachine
Niet beschikbaar
Automatisch dubbelzijdig afdrukken
Specificaties op het gebied van verbinding
Functies/kenmerken op het gebied van verbinding
E52645dn
Flow E52645c
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Hi-Speed USB 2.0
Printserver voor draadloze netwerkverbinding
Optioneel
Optioneel
USB-poort voor direct afdrukken
Hardware-integratiepocket voor het aansluiten van een accessoire en apparaten van derden
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw afdrukserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Wi-Fi Bluetooth Low Energy (BLE) Direct
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Specificaties op het gebied van het scherm van het bedieningspaneel en toetsenbord
Functies/kenmerken op het gebied van het scherm van het bedieningspaneel en toetsenbord
E52645dn
Flow E52645c
Bedieningspaneel met een kleurentouchscreen
Fysiek toetsenbord
Niet beschikbaar
Specificaties op het gebied van afdrukken
Functies/kenmerken op het gebied van afdrukken
E52645dn
Flow E52645c
Drukt 45 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 43 ppm op papier van A4-formaat
Afdrukken vanaf USB
Mobiel afdrukken/afdrukken in de cloud
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later af te drukken of privé af te drukken
Niet beschikbaar
Niet beschikbaar
Specificaties op het gebied van kopiëren en scannen
Functies/kenmerken op het gebied van kopiëren en scannen
E52645dn
Flow E52645c
Kopieert 45 pagina's per minuut (ppm) op papier van Letter-formaat en 40 ppm op papier van A4-formaat
Documentinvoer voor 100 pagina's met scannen met twee koppen voor single-pass dubbelzijdig kopiëren en scannen
HP EveryPage technologieën, inclusief ultrasone multi-invoerdetectie
Niet beschikbaar
Geïntegreerde optische tekenherkenning (OCR) maakt het mogelijk om afgedrukte pagina's te converteren naar tekst die kan worden bewerkt of doorzocht met een computer
Niet beschikbaar
De functie SMART Label detecteert papierranden voor het automatisch bijsnijden van pagina's
Niet beschikbaar
Automatische afdrukstand van de pagina voor pagina's die minstens 100 tekens aan tekst bevatten
Niet beschikbaar
Met tint automatisch aanpassen kunt u contrast, helderheid en achtergrond verwijderen voor iedere pagina instellen
Niet beschikbaar
Specificaties op het gebied van digitaal verzenden
Functies/kenmerken op het gebied van digitaal verzenden
E52645dn
Flow E52645c
Documenten verzenden naar e-mail, USB en gedeelde mappen op een netwerk
Niet beschikbaar
Documenten verzenden naar SharePoint®
Niet beschikbaar
Overige specificaties
Overige functies/kenmerken
E52645dn
Flow E52645c
1,75 GB basisgeheugen
opmerking:
Het basisgeheugen is uitbreidbaar naar 3,75 GB door een DIMM-geheugenmodule toe te voegen.
Geïntegreerde Multi-Media Controller (eMMC) van 16 GB
Niet beschikbaar
HP veilige high-performance vaste schijf van 500 GB
Optioneel
HP Trusted Platform Module (TPM) voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Faxen
Optioneel
Optioneel

Ondersteunde besturingssystemen

Gebruik de volgende informatie om te controleren of de printer compatibel is met het besturingssysteem van uw computer.
Linux: Ga naar www.hp.com/go/linuxprinting voor informatie en printerdrivers voor Linux.
UNIX: Ga naar www.hp.com/go/unixmodelscripts voor informatie en printerdrivers voor UNIX®.
De volgende informatie is van toepassing op de printerspecifieke HP PCL 6 printerdrivers voor Windows, HP printerdrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet om de HP printerdriver te installeren. Of ga naar de website voor printerondersteuning voor deze printer, http://www.hp.com/support/ljE52645mfp, om de printerdriver of het software-installatieprogramma te downloaden om de HP printerdriver te installeren
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet of vanaf de pagina voor printerondersteuning en gebruik HP Easy Start vervolgens om de HP printerdriver te installeren.
  1. Volg de opgegeven stappen om de printersoftware te downloaden.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
Printerdriver geïnstalleerd (voor Windows, of gebruik het installatieprogramma op het web voor macOS)
Windows 7, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver 'HP PCL 6' wordt geïnstalleerd voor dit besturingssysteem als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver 'HP PCL 6' wordt geïnstalleerd voor dit besturingssysteem als onderdeel van de software-installatie.
opmerking:
Ondersteuning voor Windows 8 RT wordt aangeboden via Microsoft IN OS Versie 4, 32-bits driver.
Windows 8.1, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver 'HP PCL-6' V4 wordt geïnstalleerd voor dit besturingssysteem als onderdeel van de software-installatie.
opmerking:
Ondersteuning voor Windows 8.1 RT wordt aangeboden via Microsoft IN OS Versie 4, 32-bits driver.
Windows 10, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver 'HP PCL-6' V4 wordt geïnstalleerd voor dit besturingssysteem als onderdeel van de software-installatie.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 is beschikbaar voor download vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en gebruik vervolgens het Microsoft-hulpmiddel Printer toevoegen om deze te installeren.
Windows Server 2012, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 is beschikbaar voor download vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en gebruik vervolgens het Microsoft-hulpmiddel Printer toevoegen om deze te installeren.
Windows Server 2012 R2, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 is beschikbaar voor download vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en gebruik vervolgens het Microsoft-hulpmiddel Printer toevoegen om deze te installeren.
Windows Server 2016, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 is beschikbaar voor download vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en gebruik vervolgens het Microsoft-hulpmiddel Printer toevoegen om deze te installeren.
macOS 10.14 Mojave, 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet en gebruik dit vervolgens om de printerdriver te installeren.
opmerking:
Ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen. Ga naar http://www.hp.com/support/ljE52645mfp voor een actuele lijst met ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor de printer.
opmerking:
Ga naar www.hp.com/go/upd voor meer informatie over client- en serverbesturingssystemen en voor HP UPD driverondersteuning voor deze printer. Klik op de koppelingen onder Additional information (Meer informatie).
Minimale systeemvereisten
Windows
macOS
  • Internetverbinding
  • Specifieke USB 1.1- of USB 2.0-aansluiting of een netwerkverbinding
  • 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • Internetverbinding
  • Specifieke USB 1.1- of USB 2.0-aansluiting of een netwerkverbinding
  • 1,5 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
opmerking:
Het software-installatieprogramma van Windows installeert de service HP Smart Device Agent Base. De bestandsgrootte is ongeveer 100 KB. De enige functie ervan is om elk uur te controleren of er printers zijn aangesloten via USB. Er worden geen gegevens verzameld. Als er een USB-printer wordt gevonden, wordt vervolgens geprobeerd een instantie van JetAdvantage Management Connector (JAMc) te vinden op het netwerk. Als er een JAMc wordt gevonden, krijgt de HP Smart Device Agent Base een veilige upgrade naar een volwaardige Smart Device Agent vanaf de JAMc. Deze maakt dan kostenberekening van afgedrukte pagina's mogelijk in een Managed Print Services account (MPS). De webpakketten met alleen de driver die zijn gedownload vanaf hp.com voor de printer en geïnstalleerd via de wizard Printer toevoegen, installeren deze service niet.
Als u de service wilt verwijderen, opent u in Windows het Configuratiescherm, selecteert u Programma's of Programma's en onderdelen en selecteert u vervolgens Programma's toevoegen/verwijderen of Een programma verwijderen om de service te verwijderen. De bestandsnaam is HPSmartDeviceAgentBase.

Printerafmetingen

Controleer of er in uw printeromgeving genoeg plek is voor de printer.
opmerking:
Deze waarden zijn onderhevig aan wijzigingen. Ga naar http://www.hp.com/support/ljE52645mfp voor actuele informatie.
Afmetingen voor de basisprinter
Afmeting
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
497 mm
750 mm
Diepte
Stofklep voor lade 2 gesloten: 496 mm
Stofklep voor lade 2 open: 559 mm
674 mm
Breedte
482 mm
482 mm
Gewicht van de basisprinter: 23 kg
Afmetingen voor de papierinvoereenheid voor 1 x 550 vel
Afmeting
Maat
Hoogte
130 mm
Diepte
Lade gesloten: 376 mm
Lade geopend: 569 mm
Breedte
410 mm
Gewicht
1,4 kg
Afmetingen voor de printerstandaard
Afmeting
Maat
Hoogte
381 mm
Diepte
Klep gesloten: 632 mm
Klep geopend en achterste zwenkwieltjes gedraaid: 865 mm
Breedte
Klep gesloten: 600 mm
Klep geopend en achterste zwenkwieltjes gedraaid: 630 mm
Gewicht
9,0 kg
Afmetingen voor de printer met drie papierinvoereenheden voor 1 x 550 vel en standaard
Afmeting
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
1268 mm
1521 mm
Diepte
632 mm
865 mm
Breedte
600 mm
630 mm
Gewicht van de printer met drie papierinvoereenheden voor 1 x 550 vel en standaard: 36,2 kg

Stroomverbruik

Controleer het stroomverbruik voor elke printerstatus of de functie.
Stroomverbruik (gemiddeld, in watt)
Afdrukken
Gereed
Sluimer
Auto-uit
Uit
629 W
28,8 W
5,28 W
0,06 W
0,06 W

Elektrische specificaties

Controleer de elektrische specificaties, inclusief de stroomvereisten en nominaal vermogen.
opmerking:
De stroomvereisten zijn gebaseerd op het land/de regio waar de printer wordt verkocht. De waarden in de volgende tabellen kunnen worden gewijzigd.
  let op:
Verander niets aan de ingestelde spanning. Hierdoor kan de printer beschadigd raken en komt de garantie van de printer te vervallen.
Aanbevolen spanning en stroomsterkte
Specificaties
Modellen van 110 volt
Modellen van 220 volt
Voedingsvereisten (volt)1
100 t/m 127 volt (± 10%)
50/60 Hz (± 2 Hz)
220 t/m 240 volt (± 10%)
50/60 Hz (± 2 Hz)
Nominale stroom (A)
7,5 ampère
4 ampère
1Het genoemde vermogen is de hoogste waarde, gemeten voor alle printermodellen bij een standaardvoltage.

Geluidsniveau

Controleer het geluidsniveau, inclusief geluidsvermogenniveau en geluidsdrukniveau.
Geluidsvermogenniveau
Geluid: Geluidsvermogenniveau (pagina's per minuut (ppm))
Volgens ISO 9296
Afdrukken (43 ppm)
LwAD = 6,8 bel (A)
Kopiëren (43 ppm)
LwAD = 7,0 bel (A)
Gereed
LwAD = 4,0 bel (A)
Geluidsdrukniveau
Geluid: Geluidsdrukniveau (pagina's per minuut (ppm))
Volgens ISO 9296
Afdrukken (43 ppm)
LpAm = 54 dB(A)
Kopiëren (43 ppm)
LpAm = 56 dB(A)
Gereed
LpAm = 25 dB(A)

Bereik voor de omgeving in bedrijf

Controleer de aanbevolen omgevingsspecificaties in bedrijf voor uw printer.
Omgevingsspecificaties in bedrijf
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
17 tot 25 °C
15 tot 30 °C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30% tot 70%
10% tot 80% RH