• Informatie

HP Color LaserJet Pro M479 - De printer installeren (hardware)

In dit document wordt uitgelegd hoe u de fysieke onderdelen van de printer instelt. Voer deze stappen uit voordat u de printersoftware installeert op de computer.
Als de printerhardware al is geïnstalleerd, raadpleegt u Stap tien: De software installeren aan het einde van dit document voor hulp bij de software-installatie.
Dit document omvat de volgende stappen om de printer in te stellen: