• Informatie

HP LaserJet Pro MFP M329, M428-M429, M479 - Scannen naar een USB-flashstation

Via het bedieningspaneel van de printer kunt u een bestand scannen en rechtstreeks naar een USB-flashstation verzenden.
  1. Plaats het document op de scannerglasplaat of in de documentinvoer volgens de indicatoren op de printer.
  2. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort aan de voorzijde van de printer.
    Er verschijnt een bericht Lezen... op het bedieningspaneel van de printer.
  3. Tik op het scherm Opties voor geheugenapparaat op Scannen naar.
  4. Selecteer een bestandstype in de lijst Opslaan als.
  5. Tik op <Bestandsnaam> en gebruik vervolgens het toetsenbord voor het toewijzen van een naam aan het gescande bestand. Raak Opslaan aan .
  6. Als u een voorbeeldweergave van de scan wilt weergeven of de scanopties wilt wijzigen, gaat u als volgt te werk:
    • Als u een voorbeeld van de scan wilt bekijken, raakt u het pictogram Voorbeeld of Aanraken voor voorbeeld aan. (De optie voor een scanvoorbeeld varieert afhankelijk van het printermodel.)
    • Raak het pictogram Instellingen aan voor extra scanopties.
  7. Raak Opslaan aan.