• Informatie

HP LaserJet Pro MFP M329, M428-M429, M479 - Scannen naar netwerkmap instellen

Met de functie Scannen naar map kunt u een document rechtstreeks scannen naar de netwerkmap. De printer moet zijn verbonden met een netwerk en de functie Scannen naar map moet worden ingesteld door de netwerkbeheerder voordat u deze kunt gebruiken.

Inleiding

Er zijn twee methoden om Scannen naar netwerkmap te configureren: de installatiewizard Scannen naar netwerkmap (Windows), die in de HP programmagroep van de printer is geïnstalleerd als onderdeel van de volledige software-installatie en de installatie van Scannen naar netwerkmap via de geïntegreerde webserver (EWS) van HP.

Voordat u begint

Als u de functie Scannen naar map wilt instellen, moet de netwerkbeheerder toegang hebben tot de printer en gegevens over het netwerkpad en de doelmap. De printer moet een actieve netwerkverbinding hebben met hetzelfde netwerk als de computer waarop het installatieproces wordt uitgevoerd.
Beheerders hebben de volgende informatie nodig voordat ze met het configuratieproces kunnen beginnen.
  • Beheertoegang tot de printer
  • Het netwerkpad van de bestemmingsmap (bijv. \\servername.us.companyname.net\scans)
    opmerking:
    De netwerkmap moet worden ingesteld als een gedeelde map om de functie Scannen naar netwerkmap te laten werken.

Volgende stappen

Nadat u uw HP-functie Scannen naar netwerkmap hebt ingesteld en geconfigureerd, raadpleegt u het volgende onderwerp voor meer informatie en om aan de slag te gaan:
Scannen naar een netwerkmap folder - Leer hoe u het bedieningspaneel van de printer kunt gebruiken om een document te scannen en dit in een map op het netwerk op te slaan.