HP Color LaserJet Managed MFP E67650, E67660 - Printeraanzichten

Vooraanzicht van de printer

Afbeelding : Weergave van onderdelen aan de voorzijde
    Afbeelding : Overzicht van extra onderdelen aan de voorzijde
  1. Klep documentinvoer (toegang voor het verhelpen van papierstoringen)
  2. Invoerlade documentinvoer
  3. Uitvoerbak documentinvoerVoor het invoeren van lang papier via de documentinvoer verlengt u de papierstop aan de rechterkant van de uitvoerbak.
  4. Bedieningspaneel met kleurenaanraakscherm (kan worden gekanteld voor betere weergave)
  5. Rechterdeur (toegang tot de fuser en voor het verhelpen van blokkades)
  6. Lade 1
  7. Aan-uitknop
  8. Lade 2
  9. Modelnaam
  10. Voorklep (toegang tot tonercartridges)
  11. De ontgrendelknop van de cartridgeklep (om de voorklep te openen)
  12. Standaarduitvoerbak
  13. Eenvoudig toegankelijke USB-poort (aan de zijkant van het bedieningspaneel)Plaats een USB-flashstation om zonder computer af te drukken of te scannen, of om de firmware van de printer bij te werken.Een beheerder moet deze poort eerst inschakelen.
  14. Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
  15. Fysiek toetsenbord (alleen Flow-modellen). Trek het toetsenbord recht naar voren om het te gebruiken.Sluit het toetsenbord als het niet wordt gebruikt.
  16. Papierinvoer voor 1 x 550 vel met standaard (optioneel)
  17. Rechterklep voor optionele papierinvoerlade voor 1 x 550 vel met standaard(Toegang voor het verhelpen van storingen)
  18. Klep nietcassette (alleen z-modellen)
  19. Rechterklep nietpostbus (alleen z-modellen)(Toegang voor het verhelpen van storingen)
  20. Papierinvoer voor 3 x 550 vel met standaard (optioneel)
  21. Nietpostbus voor 900 vel met 3 bakken (alleen z-modellen)
  22. Papierinvoer met hoge capaciteit en papierinvoer voor 550 vel met standaard (optioneel)

Achteraanzicht van de printer

Afbeelding : Achteraanzicht van de printer
  1. Formatterklep
  2. Formatter (bevat de interfacepoorten)
  3. Linkerklep (toegang tot de tonerafvaleenheid)
  4. Netsnoeraansluiting
  5. Sleuf voor kabelslot
  6. Sticker met product- en serienummer

Interfacepoorten

Afbeelding : Interfacepoorten
  1. Faxpoort (alleen z-modellen. De aansluiting is bedekt op dh-modellen.)
  2. 10/100/1000 Ethernetpoort voor LAN (Local Area Network)
  3. Snelle USB 2.0-afdrukpoort
  4. USB-poort voor het aansluiten van externe USB-apparaten (er bevindt zich mogelijk een afdekklepje op deze poort)Gebruik de USB-poort naast het bedieningspaneel om gemakkelijk af te drukken via USB.

Overzicht van het bedieningspaneel

Het beginscherm biedt toegang tot printerfuncties en geeft de huidige status van de printer weer.
Door op de knop Beginscherm aan de linkerzijde van het bedieningspaneel om terug te keren naar het beginscherm, of raak de knop Beginscherm aan in de linkerbovenhoek van de meeste schermen.
opmerking:
Voor meer informatie over de functies op het bedieningspaneel van de printer gaat u naar www.hp.com/support/colorljE67650mfp of www.hp.com/support/colorljE67660mfp, selecteert u Handleidingen en vervolgens Algemene referentiegegevens.
opmerking:
De functies die in het beginscherm worden weergegeven zijn afhankelijk van de configuratie van de printer.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Knop beginscherm
  2. Toepassingsgebied
  3. Resetknop
  4. De knop Aanmelden of Afmelden
  5. Informatie knop
  6. Knop Help
  7. Huidige tijd
  8. Knop Kopiëren starten
  9. Aantal kopieën
  10. Indicator voor beginschermpagina
  11. Toetsenbord(Alleen Flow-modellen)
  12. USB-poort met eenvoudige toegang
  13. Hardware-integratiepocket (HIP)

Het bedieningspaneel met aanraakscherm gebruiken

Doorloop de volgende stappen om het bedieningspaneel met aanraakscherm van de printer te gebruiken.
Actie
Omschrijving
Voorbeeld
Aanraken
Raak een item op het scherm aan om dat item te selecteren of dat menu te openen. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Raak het pictogram Instellingen aan om de app Instellingen te openen.
Vegen
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger horizontaal over het scherm om horizontaal te bladeren.
Veeg over het scherm totdat de app Instellingen wordt weergegeven.
Bladeren
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger verticaal over het scherm om verticaal te bladeren. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Blader door de app Instellingen.