HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Printeraanzichten

Vooraanzicht van de printer

Afbeelding : Vooraanzicht van de printer
  1. Uitvoerbak
  2. Bedieningspaneel met grafische kleurendisplay
  3. Aansluitmogelijkheid (HIP) voor het aansluiten van hulpapparatuur en apparatuur van derden
  4. USB-poort met eenvoudige toegangPlaats het USB-flashstation om af te drukken zonder computer, of om de firmware van de printer bij te werken.Een beheerder moet deze poort eerst inschakelen.
  5. Rechterdeur (toegang tot de fuser en voor het verhelpen van blokkades)
  6. Lade 1
  7. Aan-uitknop
  8. Lade 2
  9. Modelnaam
  10. Voorklep (toegang tot de tonercartridges). De klep wordt automatisch ontgrendeld wanneer een tonercartridge vrijwel leeg is.
  11. De ontgrendelknop van de cartridgeklep (om de voorklep te openen)
  12. Rechteronderklep (toegang voor het verhelpen van storingen)
  13. Papierinvoerlade voor 550 vel, lade 3 (optioneel)

Achteraanzicht van de printer

Afbeelding : Achteraanzicht van de printer
  1. Formatterklep
  2. Sleuf voor kabelslot
  3. Formatter (bevat de interfacepoorten)
  4. Linkerklep (toegang tot de tonerafvaleenheid)
  5. Netsnoeraansluiting
  6. Sticker met product- en serienummer

Interfacepoorten

Afbeelding : Interfacepoorten
  1. 10/100/1000 Ethernet-poort voor LAN (Local Area Network)
  2. Snelle USB 2.0-afdrukpoort
  3. USB-poort voor het aansluiten van externe USB-apparaten (er bevindt zich mogelijk een afdekklepje op deze poort)Gebruik de USB-poort naast het bedieningspaneel om gemakkelijk af te drukken via USB.

Overzicht van het bedieningspaneel

Het beginscherm biedt toegang tot printerfuncties en geeft de huidige status van de printer weer.
U kunt altijd naar het beginscherm terugkeren door de knop Beginscherm te selecteren.
opmerking:
Voor meer informatie over de functies op het bedieningspaneel van de printer gaat u naar www.hp.com/support/colorljE65150 of www.hp.com/support/colorljE65160, Handleidingen en vervolgens naar Algemene referentiegegevens.
opmerking:
De functies die in het beginscherm worden weergegeven zijn afhankelijk van de configuratie van de printer.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Resetknop
  2. De knop Aanmelden of Afmelden
  3. Knop Informatie
  4. Knop Hulp
  5. Huidige tijd
  6. Toepassingsgebied
  7. Indicator voor beginschermpagina
  8. Knop Beginscherm

Het bedieningspaneel met aanraakscherm gebruiken

Doorloop de volgende stappen om het bedieningspaneel met aanraakscherm van de printer te gebruiken.
Actie
Omschrijving
Voorbeeld
Aanraken
Raak een item op het scherm aan om dat item te selecteren of dat menu te openen. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Raak het pictogram Instellingen aan om de app Instellingen te openen.
Vegen
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger horizontaal over het scherm om horizontaal te bladeren.
Veeg over het scherm totdat de app Instellingen wordt weergegeven.
Bladeren
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger verticaal over het scherm om verticaal te bladeren. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Blader door de app Instellingen.