HP Color LaserJet Managed E65150, E65160 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/colorljE65150 of www.hp.com/support/colorljE65160 voor actuele informatie.

Technische specificaties

Specificaties voor papierverwerking
Functies voor papierverwerking
Model E65150dn
(Apparaatnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Apparaatnr. 3GY04A)
Lade 1 (100 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Lade 2 (550 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
opmerking:
De modellen E65150dn en E65160dn accepteren maximaal twee optionele invoerladen van 1 x 550 vel.
Optioneel
Optioneel
Papierinvoer voor 1 x 550 vel met standaard
Optioneel
Optioneel
Papierinvoer voor 3 x 550 vel met standaard
Optioneel
Optioneel
Invoerlade met hoge capaciteit (HCI)
Optioneel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Opgenomen
Opgenomen
Specificaties voor connectiviteit
Functies voor connectiviteit
Model E65150dn
(Apparaatnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Apparaatnr. 3GY04A)
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Opgenomen
Opgenomen
Snelle USB 2.0
Opgenomen
Opgenomen
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Opgenomen
Opgenomen
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Opgenomen
Opgenomen
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
opmerking:
Aangesloten via de Hardware-Integratiepocket of de achterste host USB-poort. Het HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-accessoire heeft het HP interne USB-poortenaccessoire nodig.
Optioneel
Optioneel
Afdrukspecificaties
Afdrukfuncties
Model E65150dn
(Apparaatnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Apparaatnr. 3GY04A)
Drukt 50 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 47 ppm op papier van A4-formaat
Opgenomen
Opgenomen
Drukt 60 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 56 ppm op papier van A4-formaat
Niet ondersteund
Opgenomen
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Opgenomen
Opgenomen
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken
Opgenomen
Opgenomen
Overige specificaties
Overige functies
Model E65150dn
(Apparaatnr. 3GY03A)
Model E65160dn
(Apparaatnr. 3GY04A)
Geheugen
1 GB basisgeheugen
opmerking:
Het basisgeheugen is uitbreidbaar naar 2 GB door een DIMM-geheugenmodule toe te voegen.
Opgenomen
Opgenomen
Massaopslag
500 GB FIPS140-gecertificeerde harde schijf
Optioneel
Optioneel
Beveiliging
HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Optioneel
Optioneel
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
Kleuren aanraakscherm
Opgenomen
Opgenomen

Onder­steunde besturings­systemen

Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6 printerdrivers voor Windows, HP-printerdrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren. Of ga naar de website met printerondersteuning voor deze printer: www.hp.com/support/colorljE65150 of www.hp.com/support/colorljE65160 om de printerdriver of het software-installatieprogramma van de HP-printerdriver te downloaden.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik HP Easy Start vervolgens om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
Printerdriver (voor Windows, of gebruik het installatieprogramma op het web voor macOS)
Windows 7, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8.1, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 10, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012 R2, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2016, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet en gebruik deze vervolgens om de printerdriver te installeren.
opmerking:
Ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen.
opmerking:
Voor een actueel overzicht van ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor de printer, gaat u naar www.hp.com/support/colorljE65150 of www.hp.com/support/colorljE65160.
opmerking:
Ga voor meer informatie over client- en serverbesturingssystemen en driverondersteuning voor HP UPD voor deze printer naar www.hp.com/go/upd. Klik op de koppelingen onder Meer informatie.
Minimale systeemvereisten
Windows
macOS
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
opmerking:
Het software-installatieprogramma van Windows installeert de HP Smart Device Agent Base-service. De bestandsgrootte is circa 100 kb. De enige functie van de service is om elk uur te controleren of er printers zijn aangesloten via USB. Er worden geen gegevens verzameld. Als er een USB-printer wordt gevonden, wordt vervolgens geprobeerd een JetAdvantage Management Connector (JAMc)-instantie te vinden in het netwerk. Als er een JAMc wordt gevonden, wordt de HP Smart Device Agent Base veilig bijgewerkt naar een volledige Smart Device Agent in JAMc die vervolgens afgedrukte pagina's verantwoordt in een Managed Print Services-account (MPS). De webpakketten met alleen de driver die zijn gedownload van hp.com voor de printer en geïnstalleerd via de wizard Printer toevoegen, installeren deze service niet.
Als u de service wilt verwijderen, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Programma's of Programma's en onderdelen en selecteert u vervolgens Programma's toevoegen/verwijderen of Een programma verwijderen om de service te verwijderen. De bestandsnaam is HPSmartDeviceAgentBase.

Printerafmetingen

Afmetingen van de dn-modellen
Afmetingen
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
482 mm
482 mm
Diepte
458 mm
770 mm
Breedte
510 mm
963 mm
Gewicht
26,8 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
Afmetingen
Maat
Hoogte
130 mm
Diepte
Lade dicht: 458 mm
Lade open: 770 mm
Breedte
Klep dicht: 510 mm
Klep open: 510 mm
Gewicht
6,3 kg
Afmetingen van de printer met één papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
Afmetingen
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
dn-modellen:640 mm
dn-modellen:640 mm
Diepte
458 mm
770 mm
Breedte
510 mm
963 mm
Gewicht
33,1 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Maat
Hoogte
450 mm
Diepte
Lade dicht: 657 mm
Lade open: 948 mm
Breedte
Klep dicht: 657 mm
Klep open: 992 mm
Gewicht
18,6 kg
Afmetingen van de printer en de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Printer en accessoires volledig gesloten
Printer en accessoires volledig geopend
Hoogte
932 mm
932 mm
Diepte
657 mm
948 mm
Breedte
657 mm
992 mm
Gewicht
45,4 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Maat
Hoogte
450 mm
Diepte
Lade dicht: 657 mm
Lade open: 984 mm
Breedte
Klep dicht: 657 mm
Klep open: 992 mm
Gewicht
22,7 kg
Afmetingen van de printer en de papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Printer en accessoires volledig gesloten
Printer en accessoires volledig geopend
Hoogte
932 mm
932 mm
Diepte
657 mm
984 mm
Breedte
657 mm
992 mm
Gewicht
49,5 kg
Afmetingen van invoerlade met hoge capaciteit (HCI) met standaard
Afmetingen
Maat
Hoogte
450 mm
Diepte
Lade dicht: 657 mm
Lade open: 967 mm
Breedte
Klep dicht: 657 mm
Klep open: 992 mm
Gewicht
25,2 kg
Afmetingen van de printer en de invoerlade met hoge capaciteit (HCI) met standaard
Afmetingen
Printer en accessoires volledig gesloten
Printer en accessoires volledig geopend
Hoogte
932 mm
932 mm
Diepte
657 mm
967 mm
Breedte
657 mm
992 mm
Gewicht
52 kg

Bereik voor de werkomgeving

Specificaties voor de werkomgeving
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
15 tot 27 °C
10 tot 32,5°C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% tot 80% RH