HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Printeraanzichten

Vooraanzicht van de printer

Afbeelding : Vooraanzicht van de printer
  1. Bedieningspaneel met kleurenaanraakscherm
  2. Uitvoerbak
  3. Ontgrendelknop van de klep (toegang tot de tonercartridge)
  4. Aan-uitknop
  5. Cartridgeklep en lade 1
  6. Lade 2
  7. USB-afdrukpoort met eenvoudige toegang
  8. Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden

Achteraanzicht van de printer

opmerking:
De printer wordt weergegeven zonder aangesloten afwerkaccessoire.
    Afbeelding : Achteraanzicht van de printer
  1. Sleuf voor kabelslot
  2. Formatterplaat (bevat de interfacepoorten)
  3. Voedingsaansluiting
  4. Sticker met product- en serienummer
  5. Achterklep (voor toegang bij storing)

Interfacepoorten

Afbeelding : Interfacepoorten
  1. Host USB-poort voor het aansluiten van externe USB-apparaten (er bevindt zich mogelijk een afdekpaneel op deze poort)
  2. Ethernetpoort (RJ-45) voor LAN (Local Area Network)
  3. Snelle USB 2.0-afdrukpoortGebruik de USB-poort naast het bedieningspaneel om gemakkelijk af te drukken via USB.

Overzicht van het bedieningspaneel

Het beginscherm biedt toegang tot printerfuncties en geeft de huidige status van de printer weer.
U kunt altijd naar het beginscherm terugkeren door de knop Beginscherm te selecteren.
opmerking:
Voor meer informatie over de functies op het bedieningspaneel van de printer gaat u naar www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 of www.hp.com/support/ljE60175. Hier selecteert u Handleidingen en vervolgens naar Algemene referentiegegevens.
opmerking:
De functies die in het beginscherm worden weergegeven zijn afhankelijk van de configuratie van de printer.
    Afbeelding : Bedieningspaneel van de printer
  1. Resetknop
  2. De knop Aanmelden of Afmelden
  3. Knop Informatie
  4. Knop Hulp
  5. Huidige tijd
  6. Toepassingsgebied
  7. Indicator voor beginschermpagina
  8. Knop Beginscherm

Het bedieningspaneel met aanraakscherm gebruiken

Doorloop de volgende stappen om het bedieningspaneel met aanraakscherm van de printer te gebruiken.
Actie
Omschrijving
Voorbeeld
Aanraken
Raak een item op het scherm aan om dat item te selecteren of dat menu te openen. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Raak het pictogram Instellingen aan om de app Instellingen te openen.
Vegen
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger horizontaal over het scherm om horizontaal te bladeren.
Veeg over het scherm totdat de app Instellingen wordt weergegeven.
Bladeren
Raak het scherm aan en schuif met uw vinger verticaal over het scherm om verticaal te bladeren. U kunt tijdens het bladeren door menu's het scherm kort aanraken om het bladeren te onderbreken.
Blader door de app Instellingen.