HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Enveloppen afdrukken en laden

Gebruik alleen lade1 (multifunctionele lade) om op enveloppen af te drukken. Lade 2, lade 3 en de optionele laden voor 2 x 520 vel bieden geen ondersteuning voor etiketten. In lade 1 (multifunctionele lade) passen maximaal 10 enveloppen.

Enveloppen afdrukken

Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het afdrukken van enveloppen met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de enveloppen in de lade.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de enveloppen in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Envelop in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

Afdrukstand envelop

Enveloppen moeten op een specifieke manier worden geplaatst om goed te worden afgedrukt.
Lade
Envelopformaat
Enveloppen plaatsen
Lade 1
Envelope #9, Envelope #10, Envelope Monarch, Envelope DL, Envelope B5, Envelope C5 (wallet), Envelope C6
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de voorkant van de printer
Envelope B5, Envelope C5 (pocket)
Afdrukzijde beneden
Onderste rand eerst in de printer; bovenste klep open