HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Papierstoringen in de rechterklep en het fusergebied verhelpen - 13.B9, 13.B2, 13.FF

Papierstoringen in de rechterklep en het fusergebied verhelpen - 13.B9, 13.B2, 13.FF

Gebruik de volgende procedure om papierstoringen in de rechterklep en het fusergebied te verhelpen. Wanneer er een storing optreedt, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de storing.
opmerking:
De fuser is heet terwijl de printer in gebruik is. Wacht totdat de fuser is afgekoeld voordat u storingen verhelpt.
  1. Open de rechterklep.
    Afbeelding : De klep openen
  2. Verwijder vastgelopen papier voorzichtig.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  3. Sluit de rechterklep.
    Afbeelding : De klep sluiten