HP LaserJet Managed MFP E72425, E72430, E77422, E77428 - Papierstoringen in de documentinvoer verhelpen (31.13.yz)

Papierstoringen in de documentinvoer verhelpen – 31.13.yz

De volgende informatie beschrijft hoe u papierstoringen in de documentinvoer verhelpt. Wanneer er een storing optreedt, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de storing.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  2. Verwijder vastgelopen papier. Draai het groene wiel om het vastgelopen papier gemakkelijk te verwijderen.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten
opmerking:
Als u storingen wilt voorkomen, controleert u of de geleiders in de documentinvoerlade tegen het document aan zitten zonder het document te buigen. Gebruik de flatbedscanner om smalle documenten te kopiëren. Verwijder alle nietjes en paperclips uit originele documenten.
opmerking:
Originele documenten die worden afgedrukt op zwaar, glanzend papier, kunnen vaker vastlopen dan originelen die worden afgedrukt op gewoon papier.