HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Etiketten afdrukken en plaatsen

Gebruik lade 1 om op etiketvellen af te drukken. Lade 2 en de optionele laden voor 550 vel ondersteunen geen etiketten.

Handmatige invoer voor etiketten

Met de modus voor handmatige invoer voor lade 1 kunt u afdrukken op vellen etiketten.
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de etiketten in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Etiketten in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop Afdrukken om de taak af te drukken.

Afdrukstand van etiket

Etiketten moeten op een specifieke manier worden geplaatst om goed te worden afgedrukt.
Instructies voor etiketten plaatsen
Lade
Etiketten plaatsen
Lade 1
Afdrukzijde beneden
Onderrand in de richting van de printer
Lade 2 of 3
Afdrukzijde boven
Bovenrand aan de linkerkant van de lade