HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Papierstoringen verhelpen rond de fuser (13.B9, 13.B2, 13.FF)

Papierstoringen verhelpen rond de fuser (13.B9, 13.B2, 13.FF)

Volg de volgende procedure om papierstoringen in de rechterklep en rond de fuser te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
opmerking:
Tijdens het gebruik van de printer is de fuser heet. Wacht totdat de fuser is afgekoeld voordat u storingen verhelpt.
  1. Open de rechterklep.
    Afbeelding : De klep openen
  2. Verwijder vastgelopen papier voorzichtig.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  3. Sluit de rechterklep.
    Afbeelding : Sluit de klep