HP printers - Het bericht 'WPS-pin invoeren' wordt weergegeven bij het instellen van de printer

Dit document is van toepassing op HP printers.
Een bericht Voer de WPS-pincode in voor uw printer wordt weergegeven en u kunt de pincode (wachtwoord) niet vinden.
Het bericht 'Voer de WPS-pincode in voor uw printer'
Wanneer dit bericht wordt weergegeven, wordt de pincode tijdelijk weergegeven op het aanraakscherm van de printer of op een informatiepagina af die automatisch wordt afgedrukt. U hebt een korte tijd (90 seconden voor veel modellen) om de pincode invoeren voordat de pincode vervalt. Als u de computer opnieuw start en het installatieproces van de printer opnieuw doorloopt, wordt een nieuwe pincode gegenereerd.
Als u de installatie met de WPS-pincode niet kunt voltooien, klikt u op Annuleren en installeert u in plaats daarvan de HP Smart-app. Tijdens de installatie wordt u gevraagd de printerverbinding in te stellen.