• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Tango printers - Inktcartridges vervangen

Dit document is van toepassing op HP Tango- en Tango X-printers.
In dit document vindt u de stappen voor het vervangen van de inktcartridges.

De inktcartridges vervangen

Vervang lege of bijna lege inktcartridges.
  1. Schakel de printer in en open vervolgens de printerklep.
  2. Plaats gewoon wit papier in de invoerlade.
  3. Controleer of de uitvoerlade of hoes is uitgeschoven.
    De hoes uitschuiven
  4. Druk zachtjes op de inktklepknop om de toegangsklep voor inktcartridges te ontgrendelen en til de klep vervolgens op totdat deze op zijn plaats blijft.
    De inktklep openen
  5. Ga pas verder als de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt.
  6. Til de vergrendeling van de inktcartridge omhoog om deze te ontgrendelen en verwijder vervolgens de inktcartridges.
    De vergrendeling van de printkop omhoog tillen
  7. Haal de nieuwe inktpatroon uit de verpakking. Raak alleen het zwarte plastic van de inktcartridge aan.
    De inktcartridge vasthouden aan de zijkanten.
  8. Verwijder de plastic tape van de nieuwe inktcartridge en verwijder of recycle de verpakking en de tape.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de inktsproeiers niet aan. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    De plastic tape verwijderen
  9. Plaats de inktcartridge met de sproeiers naar de printer gericht in de sleuf totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Plaats de kleureninktcartridge links en de zwarte inktcartridge rechts.
    Nieuwe cartridges plaatsen
  10. Herhaal indien nodig de stappen om de andere inktcartridge te inspecteren.
  11. Laat de toegangsklep voor inktcartridges zakken en druk er voorzichtig op totdat deze vastklikt.
    Nadat u nieuwe inktcartridges hebt geïnstalleerd, wordt er automatisch een uitlijningspagina geprint.
Als de printer geen uitlijningspagina afdrukt, raadpleegt u Wat gebeurt er als de uitlijningspagina niet is afgedrukt.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het vervangen van inktcartridges.