• Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Tango printers - Foutbericht papierstoring

Dit document is van toepassing op HP Tango en Tango X printers.
Tijdens een afdruktaak stopt de printer met het invoeren van pagina's, brandt de randverlichting oranje en wordt de melding in de HP Smart-app weergegeven. Wanneer u op de melding klikt, verschijnt het foutbericht Papierstoring.
opmerking:
Een bericht over een papierstoring is niet altijd terecht. De printer meldt mogelijk een papierstoring terwijl er geen papier is vastgelopen. De volgende stappen zijn van toepassing op zowel echte als onterechte papierstoringen.

Stap 1: Verwijder vastgelopen papier uit de printer

Papierstoringen kunnen in meerdere gedeelten van de printer optreden. Als u in een gebied geen vastgelopen papier kunt vinden, gaat u door naar het volgende gebied tot u het vastgelopen papier hebt gevonden.

Stap 2: De printer resetten

Soms blijft een papierstoring optreden, ook al is er geen papier vastgelopen (ogenschijnlijke papierstoring). Reset de printer, waardoor een foutieve papierstoringsfout kan worden verholpen, en probeer dan opnieuw af te drukken.
  1. Schakel de printer in als dit nog niet is gebeurd.
  2. Ga pas verder als de printer stilstaat en geen geluid meer maakt.
  3. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer zonder de printer uit te zetten.
  4. Haal het netsnoer uit het wandstopcontact.
  5. Wacht minstens 60 seconden.
  6. Steek de stekker weer in het wandcontact.
    opmerking:
    HP raadt u aan het netsnoer van de printer rechtstreeks aan te sluiten op het wandcontact.
  7. Sluit de stekker weer aan op de achterkant van de printer.
  8. Zet de printer aan als deze niet automatisch inschakelt.
  9. Ga pas verder wanneer de printer inactief is en geen geluid meer maakt.
Klik in het meldingenvenster van de HP Smart-app tikt u op OK om de fout te wissen en een afdruktaak te verzenden. Als de fout zich blijft voordoen, ga dan door naar de volgende stap.

Stap 3: Laat de printer nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.
Ga naar Contact opnemen met HP klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u doorgestuurd naar een lokaal servicecenter in uw regio.
Ga naar Controle van de garantiestatus van het HP product om uw garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.