HP Tango printers - Draadloze printerinstallatie

Dit document is van toepassing op HP Tango en Tango X printers.
Gebruik Wi-Fi Protected Setup (WPS) of HP Smart om een draadloze verbinding tussen uw printer en het netwerk tot stand te brengen.

Stap 1: Een overzichtsvideo bekijken

Stap 2: De installatie voorbereiden

Controleer of uw printer is ingeschakeld en uw mobiele apparaat of computer zich op hetzelfde draadloze netwerk bevinden als de printer.
  1. Om uw printer in een draadloos netwerk te gebruiken, hebt u de volgende items nodig:
    • Een compatibele computer of mobiel apparaat dat verbonden is met uw draadloze netwerk.
    • Internettoegang
  2. Controleer of de router en computer of mobiele apparaat zijn ingeschakeld.
  3. Zorg dat de computer of het mobiele apparaat met hetzelfde draadloze netwerk is verbonden als waarmee u de printer wilt verbinden.
  4. Stel de printer in, plaats papier in de invoerlade en installeer de inktcartridges. Voor meer informatie over het instellen van de printer, gaat u naar Eerste keer instellen van de printer.
  5. Schakel de printer in en plaats deze tijdens de installatieprocedure dicht bij de computer en binnen het bereik van de router.

Stap 3: De printer met uw draadloze netwerk verbinden

Gebruik WPS of HP Smart om een draadloze verbinding tussen uw printer en het netwerk tot stand te brengen.