• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet Managed E55040 - De tonerafvaleenheid vervangen

Inleiding

De volgende informatie biedt gegevens over de tonerafvaleenheid van het product en instructies om deze te vervangen.
Het product geeft aan wanneer de tonerafvaleenheid bijna vol of volledig vol is. Als de tonerafvaleenheid volledig vol is, stopt de printer met afdrukken totdat deze is vervangen.
Ga naar HP Parts Store (www.hp.com/buy/parts) om een tonerafvaleenheid aan te schaffen (onderdeelnummer B5L37A).
opmerking:
de tonerafvaleenheid is ontworpen voor eenmalig gebruik. Probeer niet de tonerafvaleenheid te legen en opnieuw te gebruiken. Doet u dit toch, dan kan toner worden gemorst in het apparaat, wat een verminderde afdrukkwaliteit tot gevolg kan hebben. Stuur de tonerafvaleenheid na gebruik terug naar het HP Planet Partners-programma voor recycling.
  let op:
Als er toner op uw kleding komt, veegt u dit af met een droge doek en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.

De tonerafvaleenheid verwijderen en vervangen

1. Open de voorklep.
    Afbeelding : De klep openen
  2. Open de klep van de tonerafvaleenheid aan de linkerzijde van het product.
    Afbeelding : De klep van de tonerafvaleenheid openen
  3. Trek de tonerafvaleenheid met de bevestigde klep naar buiten.
    Afbeelding : Verwijder de tonerafvaleenheid
  4. Haal de nieuwe tonerafvaleenheid uit de verpakking.
    Afbeelding : Nieuwe tonerafvaleenheid
  5. Plaats de nieuwe tonerafvaleenheid met de bevestigde klep in het product. Lijn de tabs op de klep uit met de uitsparingen in het product.
    Afbeelding : Installeer de tonerafvaleenheid
  6. Sluit de klep van de tonerafvaleenheid.
    Afbeelding : De klep van de tonerafvaleenheid sluiten
  7. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : De klep sluiten
    Als u de tonerafvaleenheid wilt recyclen, volgt u de instructies bij de nieuwe tonerafvaleenheid.