• Informatie

HP Color LaserJet Managed MFP E57540 - 13.E1 - Papierstoring in uitvoerbak

13.E1 - Papierstoring in uitvoerbak

Volg de onderstaande procedure om storingen in de uitvoerbak te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Als in de uitvoerbak vastgelopen papier zichtbaar is, pakt u dit vast bij de voorste rand en verwijdert u het.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier