• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet en Color LaserJet Enterprise MFP Printers - 10.39.60, 10.39.69 en 10.39.70 berichten

Probleem

Het apparaat geeft aan wanneer de documentinvoerkit vrijwel leeg is. De werkelijke resterende levensduur van de Automatische documentinvoer (ADF) onderhoudskit kan variëren.
De numerieke fouten worden alleen weergegeven in het Gebeurtenislogboek.
  • 10.39.60 (Gebeurtenislogboek): Bedieningspaneelbericht - Documentinvoerkit laag
  • 10.39.69 (Gebeurtenislogboek): Bedieningspaneelbericht - Documentinvoerkit laag
  • 10.39.70 (Gebeurtenislogboek):Bedieningspaneelbericht - Documentinvoerkit scannen voorbij zeer laag

Oplossing

Vervang de documentinvoeronderhoudskit.
Reset na het vervangen van de automatische documentinvoeronderhoudskit de paginateller van de onderhoudskit door Nieuwe documentinvoerkit te selecteren in het submenu Benodigdheden beheren.
opmerking:
Als een HP-onderdeel vrijwel leeg is, is de Premium Protection Warranty van HP voor het desbetreffende onderdeel beëindigd.
HP raadt aan dat klanten vervangende artikelen beschikbaar hebben om te installeren wanneer het verbruiksgoed voorbij de bruikbare levensduur is.