• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties HP 260-p105nb desktopcomputer

RAZR Toren
  opmerking:
De configuratie kan per model verschillen
Moederbord
Processor
Geheugen
Videokaart
Geluid/audio
Netwerk
Vaste schijf
Cd-/dvd-station
Geheugenkaartlezer
Computerbehuizing
Voedingsbron
I/O-poorten
Toetsenbord, muis en invoerapparaten
Software
  opmerking:
In dit ondersteuningsdocument vindt u specificaties en afbeeldingen van onderdelen voor het oorspronkelijke ontwerp van alle pc's van dit model. Onder bepaalde omstandigheden kan een fabriek of serviceprovider een onderdeel installeren dat overeenkomt met of beter is dan de vermelde specificatie en/of er anders uitziet dan in de weergegeven afbeelding.