• Informatie

HP DeskJet, OfficeJet 5200 printers - Papier, kaarten en enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op HP DeskJet Ink Advantage 5275, 5276 en 5278, en HP OfficeJet 5212, 5220, 5222, 5230, 5232, 5252, 5255, 5258 en 5264 All-in-One printers.
Dit document biedt instructies voor het plaatsen van gewoon papier, fotopapier, kaarten en enveloppen in de printer.
  let op:
Om afdrukproblemen te vermijden, plaatst u nooit meerdere soorten papier in de invoerlade of probeert u papier te plaatsen terwijl de printer bezig is met afdrukken.