• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro M15w printers - Knipperende lampjes

Dit document heeft betrekking op HP LaserJet Pro M15w printers.
In de volgende gedeelten worden de meest voorkomende combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel van de printer omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.
    Afbeelding : Bedieningspaneel met lampjes
    Bedieningspaneel met lampjes
  1. Knop en lampje Draadloos
  2. Waarschuwingslampje
  3. Aan/uit-knop en -lampje
  4. De knop Hervatten/Annuleren

Laat de printer nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.
Ga naar Contact opnemen met HP klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u doorgeleid naar een lokaal servicecenter in uw regio.
Ga naar Garantiecontrole HP product om uw garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.