• Feedback

HP LaserJet Pro M15a, M15w printers - Functies bedieningspaneel

Dit document heeft betrekking op HP LaserJet Pro M15a, M15w printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen, pictogrammen en lampjes om afdrukopties te selecteren en de printerstatus aan te geven.
    Bedieningspaneel met lampjes
  1. Knop en lampje Draadloos
  2. Waarschuwingslampje
  3. Aan-uitknop en -lampje
  4. De knop Hervatten/Annuleren
1. Knop en lampje Draadloos: Schakelt de draadloze functie in of uit.
  • Een lampje dat constant brandt geeft aan dat een draadloze verbinding tot stand is gebracht.
  • Een traag knipperend lampje geeft aan dat een verbinding configureert.
  • Een snel knipperend lampje geeft aan dat er een probleem is met de draadloze verbinding.
2. Waarschuwingslampje: Geeft aan dat de printer gebruikersaandacht vereist.
3. Aan-uitknop/Gereed-lampje: Hiermee schakelt u het toestel in of uit.
  • Een lampje dat constant brandt geeft aan dat de printer klaar is om af te drukken.
  • Een knipperend lampje geeft aan dat de printer een afdruktaak ontvangt of annuleert.
4. Knop Hervatten/Annuleren: Hervat of annuleert afdruktaken.