• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP JetAdvantage On Demand - Activering van apparaten in het apparatenpark

Met Device Management (Apparaatbeheer) van HP JetAdvantage On Demand kunt u:
  • Apparaten detecteren wanneer uw HP JetAdvantage On Demand connector geïnstalleerd is en actief is
  • Apparaten toevoegen via automatische netwerkdetectie of door IP-adressen van apparaten handmatig in te voeren
  • Uw lijst met de apparaatinventaris eenvoudig filteren op merk, model en meer
  • Met één klik alle apparaten selecteren of ze een voor een selecteren
  • De versie van apparaatfirmware weergeven
Overzicht van Device Management (Apparaatbeheer)
Afbeelding : Overzicht van Device Management (Apparaatbeheer)
Firmwarestatusdefinities
Firmwarestatus
Statusdefinitie
De firmware is up-to-date voor alle HP JetAdvantage On Demand apps.
Niet alle HP JetAdvantage On Demand apps kunnen worden uitgevoerd door het apparaat.
Een firmware-update is nodig op dit apparaat om alle HP JetAdvantage On Demand apps in te schakelen.
Een firmware-update is beschikbaar en aanbevolen.
Aan de slag
  opmerking:
In de volgende stappen wordt aangenomen dat u al toegang heeft tot HP JetAdvantage On Demand. Als dat niet het geval is, maakt u een account.
  1. Meld u aan bij HP JetAdvantage On Demand.
  2. Ga naar Devices (Apparaten) en klik op Get Started (Aan de slag gaan).
    Afbeelding : Device Management (Apparaatbeheer) - Get Started (Aan de slag gaan)
  3. Klik hier om te beginnen met het downloaden van de connector.
    Afbeelding : Device Management (Apparaatbeheer) - Download and install the connector (De connector downloaden en installeren)
  4. Zodra het downloaden is voltooid, kunt u door de prompts heen klikken om de installatie te voltooien.
    Afbeelding : Downloaden - Installatie
  5. Zodra de installatie is voltooid, wordt in een nieuwe browser het scherm Configuration (Configuratie) weergegeven. (Optioneel) Selecteer Web Proxy Settings (Proxyinstellingen voor internet) naar wens. Klik op Save (Opslaan) en sluit deze browser.
    Afbeelding : Configuration (Configuratie) - Save (Opslaan)
  6. Keer terug naar HP JetAdvantage On Demand om te beginnen met het toevoegen van apparaten.
Apparaatdetectie - Apparaten toevoegen
  opmerking:
Bij gebruik van apparaatdetectie let u op het volgende:
  • Het proces voor detectie kan meerdere minuten tot meerdere uren in beslag nemen.
  • Voor de connector die u (hierboven) heeft geïnstalleerd, moet er een actieve internetverbinding zijn.
Voltooi de volgende stappen om de apparaten die u wilt beheren, te zoeken en toe te voegen.
  1. Ga naar Devices (Apparaten) > Device Management (Apparaatbeheer).
  2. Klik op het teken .
    Afbeelding : Device Management (Apparaatbeheer) - Apparaten toevoegen
  3. Het venster Add Devices (Apparaten toevoegen) wordt geopend. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Discovery Type (Type detectie) een optie en klik vervolgens op Discover (Detecteren).
    Afbeelding : Selectie voor Discovery Type (Type detectie)
    Afbeelding : Apparaatdetectie gestart - Bericht
  opmerking:
Denk er nogmaals aan dat het proces voor apparaatdetectie meerdere minuten of meerdere uren in beslag kan nemen.
Zodra de zoekresultaten worden weergegeven, kunt u beginnen met het selecteren van apparaten die moeten worden beheerd.