• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP DeskJet, OfficeJet 5200 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is van toepassing op HP DeskJet Ink Advantage 5275, 5276, 5278 en OfficeJet 5220, 5252, 5255, 5258 en 5264 All-in-One printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen en pictogrammen om de printer te bedienen en een scherm om afdrukopties te selecteren.
Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
Op het scherm van het bedieningspaneel vindt u de startknop en kunt u de draadloze verbinding controleren en Help-menu's openen.
Afbeelding : Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
1. Aan-uitknop: Hiermee schakelt u het toestel in of uit.
2. Knop Terug: Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
3. Knop Help: Opent het Help-menu voor de huidige taak. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
4. Startknop: Hiermee gaat u terug naar het Beginscherm, het scherm dat verschijnt wanneer u de printer voor het eerst inschakelt. De knop licht op als de functie beschikbaar is.
5. Scherm van bedieningspaneel: Raak het scherm aan om menuonderdelen te selecteren of veeg met uw vinger over het scherm om door de menu's te bladeren.
6. Statuslampje Draadloos: Geeft de status van de draadloze verbinding van de printer aan. Een blauw lampje dat constant brandt, geeft aan dat er een draadloze verbinding tot stand is gebracht en dat u draadloos kunt afdrukken. Als de draadloze functie is uitgeschakeld, brandt het lampje voor een draadloze verbinding niet en wordt Draadloos uit weergegeven op het scherm Draadloos overzicht.
Menu op scherm van bedieningspaneel
Raak het scherm van het bedieningspaneel aan om opties voor afdrukken, kopiëren en scannen te selecteren in het hoofdmenu. Beweeg uw vinger over het scherm om door de menu's te bladeren.
Afbeelding : Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel
Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel
In de volgende lijst vindt u een beschrijving van de functionaliteit van elke optie:
1. Kopiëren: Hiermee opent u het menu Kopiëren en kunt u een kopieertype selecteren of de kopieerinstellingen wijzigen.
2. Scannen: Hiermee opent u het menu Scannen naar waarin u een bestemming kunt selecteren voor uw scan.
3. Faxen: Geeft opties om snel een fax te verzenden of faxinstellingen te wijzigen.
4. Pictogram Wi-Fi Direct: Hiermee opent u het menu Details Wi-Fi Direct om printen met Wi-Fi Direct in of uit te schakelen en geeft u de naam en het wachtwoord van Wi-Fi Direct weer.
5. Pictogram HP ePrint: Hiermee opent u het menu Overzicht webservices en kunt u de statusdetails van HP ePrint controleren, instellingen van HP ePrint wijzigen of een informatiepagina voor webservices afdrukken.
6. Pictogram Draadloos: Hiermee opent u het menu Draadloze instellingen om de draadloze status te controleren en de draadloze instellingen te wijzigen. U kunt een testrapport afdrukken om problemen met de netwerkverbinding vast te stellen.
7. Inktpictogram: Druk hierop om de geschatte inktniveaus per inktcartridge weer te geven. Dit pictogram is een waarschuwingssymbool als het inktniveau lager is dan het minimaal verwachte inktniveau.
8. Faxstatus: Hiermee geeft u statusinformatie weer voor de functie Automatisch beantwoorden, faxlogboeken en het volume van het faxgeluid.
9. Setup: Hiermee opent u het menu Instellingen, waar u uw voorkeuren kunt wijzigen en onderhoudstaken kunt uitvoeren met behulp van hulpprogramma's.
10. Help: Hiermee opent u het Help-menu om instructievideo's en tips en informatie over de functionaliteit van de printer te bekijken.