• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Managed E75160, P75250 - De printer instellen (hardware)

Dit document legt uit hoe u de fysieke delen van de printer kunt instellen. Voltooi deze stappen voordat u de printersoftware op uw pc installeert.
Als de printerhardware al is geïnstalleerd, raadpleegt u Koppelingen naar de instructies voor software-installatie aan het einde van dit document voor hulp met de software-installatie.
Dit document omvat de volgende stappen om de printer in te stellen: