• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Enterprise Flow MFP - De toetsenbordoverlay installeren

Inleiding
Dit document beschrijft de procedures voor het installeren van de toetsenbordoverlay voor de HP PageWide Enterprise Color Flow MFP 785z+, E77650z+, E77660zts en E77660z+.
  opmerking:
De afbeeldingen en video in dit document tonen een andere printer, maar de stappen zijn dezelfde.
Klik hier om een korte video te bekijken waarin deze procedure wordt getoond.
Voordat u begint
  • Als u geen toetsenbordoverlay hebt, gebruikt u onderstaande tabel om het juiste onderdeelnummer van de kit voor uw apparaat te vinden en gaat u vervolgens naar www.hp.com/buy/parts om de kit te bestellen.
    Onderdeelnummers van de toetsenbordoverlay
    Toetsenbordoverlaykit
    Frans, Italiaans, Russisch, Duits, Spaans, Oekraïens
    5851-6019
    Toetsenbordoverlaykit
    Frans (Canada), Spaans (Latijns-Amerika), Spaans (Verenigde Staten)
    5851-6020
    Toetsenbordoverlaykit
    Frans (Zwitserland), Duits (Zwitserland), Deens
    5851-6021
    Toetsenbordoverlaykit
    Chinees (Vereenvoudigd), Chinees (Traditioneel)
    5851-6022
    Toetsenbordoverlaykit
    Spaans, Portugees
    5851-6023
    Toetsenbordoverlaykit
    Japans (KG en KT)
    5851-6024
    Overlay-toetsenbord Chinees
    A7W12-67901
    Overlay-toetsenbord Zweden
    A7W14-67901
Vereist gereedschap
  • Er zijn geen speciale gereedschappen vereist voor het installeren van deze kit.
Stap 1 - De installatie van de toetsenbordoverlay voorbereiden
  1. Doe het volgende:
    1. Schakel het apparaat uit.
    2. Koppel het netsnoer los.
        waarschuwing:
      Schakel het apparaat uit, wacht vijf seconden en verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud aan het product uitvoert.
  2. Schuif het toetsenbordlade uit het bedieningspaneel tot deze niet meer verdergaat.
    Afbeelding : Het toetsenbord naar buiten schuiven
  3. Haal de toetsenbordoverlay uit de verpakking.
    Afbeelding : De toetsenbordoverlay uitpakken
Stap 2 - De toetsenbordoverlay installeren
  1. Draai de toetsenbordoverlay om met het papier naar boven en verwijder dan voorzichtig het papier.
      opmerking:
    Trek het papier eraf met een scherpe hoek, zodat alle toetstabs op de plastic folie blijven.
    Raak nadat het papier is verwijderd niet het deel van de toetstabs met de kleefstof aan.
    Afbeelding : Het papier verwijderen
  2. Lijn de bovenkant van de overlay, met de zelfklevende zijde omlaag, uit met de bovenrand van het toetsenbord.
    Afbeelding : De bovenkant van de overlay uitlijnen met het toetsenbord
  3. Ondersteun het toetsenbord met één hand, druk het stevig vast op de overlay en schuif uw andere hand over het toetsenbord om de toetstabs van de overlay op de toetsen van het toetsenbord te kleven.
      let op:
    U moet het toetsenbord ondersteunen wanneer de overlay wordt geïnstalleerd om te voorkomen dat deze beschadigt.
    Afbeelding : De overlay installeren
  4. Trek voorzichtig het plastic vel van de overlay-toetstabs in een scherpe hoek, zodat alle toetstabs op het toetsenbord blijven.
      opmerking:
    Als een van de toetstabs niet op het toetsenbord kleeft, drukt u de plasticfolie omlaag, ondersteunt u het toetsenbord en drukt u stevig op de toetstab.
    Afbeelding : Het plastic vel verwijderen
  5. Voer het papier en het plastic vel op ecologisch verantwoorde wijze af, steek stekker in het stopcontact en schakel het product in.