HP PageWide Managed MFP - De printer instellen (hardware) (modellen z+ en dn+)

Dit document legt uit hoe u de fysieke delen van de printer kunt instellen. Voltooi deze stappen voordat u de printersoftware op uw pc installeert.
Als de printerhardware al is geïnstalleerd, raadpleegt u Koppelingen naar de instructies voor software-installatie aan het einde van dit document voor hulp met de software-installatie.
Dit document omvat de volgende stappen om de printer in te stellen: